Rămâi conectat

Ştirea zilei

Apele sunt tulburi oriunde în afară de PNL Alba!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Presa locală a speculat recent că în PNL Alba ar fi apărut tensiuni care pun sub semnul întrebării unitatea echipei celor doi deputaţi liberali de Alba, Teodor Atanasiu şi Călin Potor. Ne surprinde faptul că un ziar ca „Unirea”, pe care îl consideram foarte serios la nivelul judeţului Alba, pune atât de mare preţ pe informaţiile „pe surse”, în loc să-i contacteze chiar pe cei doi protagonişti ai articolului respectiv. Nu odată ne-am manifestat disponibilitatea de a le furniza jurnaliştilor de la „Unirea” informaţii „la prima mână” şi de multe ori confidenţiale, sau în exclusivitate.
În acest moment, nu credem că aceasta este problema cea mai importantă a cetăţenilor, dacă sunt sau nu tensiuni în PNL Alba. Mai degrabă ar fi bine să ne uităm la cei trei ani de guvernare dezastruoasă a Cabinetelor (succesive) Boc. În condiţiile în care, din 2008 încoace, nivelul de trai în România şi, în special, în judeţul Alba, a scăzut constant, nu vedem cu ce ar putea fi oamenii mai bucuroşi că sunt tensiuni în principalul partid de opoziţie din judeţ. În condiţiile în care cuplul Hava-Dumitrel, condus de la Bucureşti de Băsescu şi Boc, a gestionat atât de rău destinele judeţului şi ale municipiului nostru reşedinţă, ce relevanţă pot avea anumite „surse” care se citează a fi „bine informate”? Judeţul Alba a ajuns acum să aibă doar populaţia pe care o avea înainte de 1950, chiar dacă atunci încă nu era înfiinţat. Şi nici n-o ducem mult mai bine ca atunci… Veniturile populaţiei, salariile şi pensiile au scăzut constant, iar cheltuielile s-au tot mărit, de la TVA, la benzină şi chiar la preţul pâinii. Dacă asta înseamnă că până acum a fost bine, că oamenii trăiesc conform aspiraţiilor lor, atunci poate că „sursele” pot să clevetească despre tot felul de tensiuni între noi!
Situaţia în care este acum judeţul Alba nu este de natură de a crea tensiuni în PNL Alba! Mai degrabă, poate, în PDL, care este îngrozit că va pierde alegerile, după ce a adus dezastrul asupra noastră, a tuturor! Acum, cu câteva luni înainte de alegerile locale, noi, deputaţii liberali de Alba formăm o echipă dispusă să facă totul pentru a schimba „codul portocaliu” de la conducerea judeţului Alba şi a municipiului Alba Iulia. Munca noastră, atât în Parlament, inclusiv prin boicotul politic al ultimelor zile, dar şi în teritoriu, nu urmăreşte decât un singur scop: conştientizarea cetăţenilor de situaţia gravă în care ne aflăm şi convingerea lor să participe la alegerile locale, dar şi la cele parlamentare, atunci când ele vor avea loc, pentru a schimba definitiv plaga portocalie care a dus judeţul nostru şi municipiul Alba Iulia în cea mai gravă situaţie economico-socială a ultimilor ani. De altfel, nu ne miră că acum „sursele” lansează tot felul de zvonuri, încercând să ne slăbească determinarea de a lupta pentru un trai mai bun al concetăţenilor noştri, deoarece riscă să piardă mult mai mult în cabinele de vot, peste puţin timp.
Ca atare, îi aşteptăm pe jurnalişti să se documenteze mai atent în redactarea materialelor de presă, dacă tot nu doresc să prezinte situaţia reală a judeţului, numai comunicatele triumfaliste ale mai marilor zilei, care în scurt timp vor intra în Istorie la timpul trecut. Noi, deputaţii liberali de Alba, Teodor Atanasiu şi Călin Potor, rămânem fideli misiunii noastre de a aduce bunăstarea în judeţul Alba, în fiecare municipiu şi în fiecare localitate, pentru că fiecare om aşteaptă asta de la aleşii săi. Restul nu pot fi decât speculaţii!

Teodor Atanasiu, deputat PNL de Alba
Călin Potor, deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Răzvan Stănilă este elev în clasa a VI-a, la Școala Gimnazială “ Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La sfârșitul lunii martie, tânărul învățăcel a participat la Olimpiada Micilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea