Apele sunt tulburi oriunde în afară de PNL Alba!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Presa locală a speculat recent că în PNL Alba ar fi apărut tensiuni care pun sub semnul întrebării unitatea echipei celor doi deputaţi liberali de Alba, Teodor Atanasiu şi Călin Potor. Ne surprinde faptul că un ziar ca „Unirea”, pe care îl consideram foarte serios la nivelul judeţului Alba, pune atât de mare preţ pe informaţiile „pe surse”, în loc să-i contacteze chiar pe cei doi protagonişti ai articolului respectiv. Nu odată ne-am manifestat disponibilitatea de a le furniza jurnaliştilor de la „Unirea” informaţii „la prima mână” şi de multe ori confidenţiale, sau în exclusivitate.
În acest moment, nu credem că aceasta este problema cea mai importantă a cetăţenilor, dacă sunt sau nu tensiuni în PNL Alba. Mai degrabă ar fi bine să ne uităm la cei trei ani de guvernare dezastruoasă a Cabinetelor (succesive) Boc. În condiţiile în care, din 2008 încoace, nivelul de trai în România şi, în special, în judeţul Alba, a scăzut constant, nu vedem cu ce ar putea fi oamenii mai bucuroşi că sunt tensiuni în principalul partid de opoziţie din judeţ. În condiţiile în care cuplul Hava-Dumitrel, condus de la Bucureşti de Băsescu şi Boc, a gestionat atât de rău destinele judeţului şi ale municipiului nostru reşedinţă, ce relevanţă pot avea anumite „surse” care se citează a fi „bine informate”? Judeţul Alba a ajuns acum să aibă doar populaţia pe care o avea înainte de 1950, chiar dacă atunci încă nu era înfiinţat. Şi nici n-o ducem mult mai bine ca atunci… Veniturile populaţiei, salariile şi pensiile au scăzut constant, iar cheltuielile s-au tot mărit, de la TVA, la benzină şi chiar la preţul pâinii. Dacă asta înseamnă că până acum a fost bine, că oamenii trăiesc conform aspiraţiilor lor, atunci poate că „sursele” pot să clevetească despre tot felul de tensiuni între noi!
Situaţia în care este acum judeţul Alba nu este de natură de a crea tensiuni în PNL Alba! Mai degrabă, poate, în PDL, care este îngrozit că va pierde alegerile, după ce a adus dezastrul asupra noastră, a tuturor! Acum, cu câteva luni înainte de alegerile locale, noi, deputaţii liberali de Alba formăm o echipă dispusă să facă totul pentru a schimba „codul portocaliu” de la conducerea judeţului Alba şi a municipiului Alba Iulia. Munca noastră, atât în Parlament, inclusiv prin boicotul politic al ultimelor zile, dar şi în teritoriu, nu urmăreşte decât un singur scop: conştientizarea cetăţenilor de situaţia gravă în care ne aflăm şi convingerea lor să participe la alegerile locale, dar şi la cele parlamentare, atunci când ele vor avea loc, pentru a schimba definitiv plaga portocalie care a dus judeţul nostru şi municipiul Alba Iulia în cea mai gravă situaţie economico-socială a ultimilor ani. De altfel, nu ne miră că acum „sursele” lansează tot felul de zvonuri, încercând să ne slăbească determinarea de a lupta pentru un trai mai bun al concetăţenilor noştri, deoarece riscă să piardă mult mai mult în cabinele de vot, peste puţin timp.
Ca atare, îi aşteptăm pe jurnalişti să se documenteze mai atent în redactarea materialelor de presă, dacă tot nu doresc să prezinte situaţia reală a judeţului, numai comunicatele triumfaliste ale mai marilor zilei, care în scurt timp vor intra în Istorie la timpul trecut. Noi, deputaţii liberali de Alba, Teodor Atanasiu şi Călin Potor, rămânem fideli misiunii noastre de a aduce bunăstarea în judeţul Alba, în fiecare municipiu şi în fiecare localitate, pentru că fiecare om aşteaptă asta de la aleşii săi. Restul nu pot fi decât speculaţii!

Teodor Atanasiu, deputat PNL de Alba
Călin Potor, deputat PNL de Alba

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

13 Comentarii

erszy 9 februarie 2012 at 19:40

„Munca” voastră, atât în Parlament, inclusiv prin boicotul politic al ultimelor zile, dar şi în teritoriu, nu urmăreşte decât un singur scop: dezinformarea populatiei, manipularea, pentru a putea voi sa huzuriti inca patru ani pe banii nostri.
Sunteti niste falsi, strambi si prefacuti.
Voi sunteti cei mai buni la raspandit zvonuri, stati linistiti, oricat s-ar stradui cineva, nu o sa va intreaca.
Nesimtitilor!

erszy 9 februarie 2012 at 19:45

„Munca” voastră, atât în Parlament, inclusiv prin boicotul politic al ultimelor zile, dar şi în teritoriu, nu urmăreşte decât un singur scop:sa denigreze, sa manipuleze si sa dezinformeze asa incat voi, sa mai puteti huzuri in parlament pe banii nostri inca patru ani. Recurgeti la orice metoda, va comportati ca maniacii.Stati linistiti sunteti cei mai buni la dezinformari, oricat s-ar stradui cineva nu o sa va intreaca.
NESIMTITILOR!

Costel* 9 februarie 2012 at 21:41

Sunt buni, dar la adunat si dezinformat sunt copii de tzatza pe langa marele maestru „Hava”.

Aurelian 9 februarie 2012 at 19:46

Bravo Euatanasiu, mai trebuia sa spui „Vin ungurii”, si tarcamul era complect.

Edy 9 februarie 2012 at 23:22

Nesimtiti sunteti voi mai, cei care nu stiti decat sa denigrati si sa insultati pe diferite site-uri (vezi pe aurica)..Papagal vorbitor

Niki 9 februarie 2012 at 23:43

Liberali sunt prima forta politica din Alba Iulia si de aceea deranjeaza pe multa lume.Domnul Potor este un om de onoare si albaiulieni din ce in ce mai multi il sustin si acest lucru se vede in sondajele din ultima vreme.Pot sa tot denigreze unii….simt ca pierd teren!
Clevetirea nu ucide nici nu face rana; ea pangareste numai pe acela de la care a pornit!!!!!!!!

Aurelian 10 februarie 2012 at 0:08

Am trecut de la „teatru absurd”, gratuit la comentarii absurde! Nu va lasati domnilor, macar pe voi sa va amagioti, ca cu opozantii, nici gand!

Mihai Georgescu 9 februarie 2012 at 23:51

De ce imi stergeti comentariul domnilor?Sau e o crima faptul ca mustaciosu’-Hava a ramas fara cartuse pe teava-i ruginita?E de actualitate, o stie toata lumea…

ardeleanul34 10 februarie 2012 at 9:19

Munca lor este foarte importanta pentru acest judet si municipiul resedinta de judet.In schimb tot ce spun si propuun ei deranjeaza, asa ca se apuca cei de la PD-L sa scoata tot felul de povesti.

brucan 10 februarie 2012 at 10:33

Imi pare rau ca nu am avut dreptate cu cei 20 de ani, da totusi ii bine si mai tarziu ca or inceput si romanii sa se destepte, sa nu mai puna botu la toate promisiunile politicienilor, chiar daca nu recunosc unii politicieni, toate partidele sunt la fel.
Acelasi mod de promovare(pupistiincur, yesmeni, da sefu, sa traiti sefu),orice doar sa ramana la putere, indiferent la ce nivel si indiferent de nivelu lor de competenta.
Ii pacat ca am ajuns sa ne uram intre noi, au ajuns sa ne dezbine, daca esti din din alt partid esti un ciumat, tradator de tara, doar cei la putere stiu ce sa faca,nu primesc sfaturi de la nimeni iar opozitia ar fi facut mult mai bine, dar cand ajung la putere, se schimba doar oamenii, pentru restu…
Asta e, ne mai intalnim peste 20 de ani

Sophie 10 februarie 2012 at 22:32

Ma bucur ca s-a rezolvat situatia aceasta.Cei portocalii au vrut sa strice imaginea PNL-ului si eu vreau sa cred ca nu au reusit.Plus de asta nu ar avea de ce sa se certe.Tind sa cred c ziarista/ziaristul care a scris articolul precedent era una/unul de-a/al lor. Multumesc!

Aurelian 11 februarie 2012 at 10:36

Sophi, suspiciunea neintemeiata ca toata lumea ii impotriva ta sau a voastra(in acest caz a PeNaL-ilor), are nume in nomenclatura bolilor psihice. Asta-i o veste trista, dar ai si una buna, sanatoriile si spitalele de sanatate mintala in Alba, sunt supradimensionate, fata de alte judete, iar cei mai important, tratamentul ii gratuit!

ardeleanul34 11 februarie 2012 at 11:52

Cred ca si banii pe care tu ii primesti pentru aceste jigniri sunt tot „supradimensionati”. De ce ne uitam tot timpul doar in ograda celorlalti? Din cate se vede tot pe la PD-L sunt probleme mai mari, iar ceea ce voi doriti sa faceti, prin a creea in mintea oamenilor ca este nu stiu ce cearta prin USL sau prin partidele USL-ului (si aici nu ma refer la articolele din Unirea neaparat, ci la nivel national, deoarece am citit cu atentie multe comentarii de pe multe site-uri), chiar nu va aduce aduce nicio schimbare in mintea oamenilor!!!Sunt satui de atatea probleme si necazuri si vor vota schimbarea!!!

Comentariile sunt oprite