Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

APEL UMANITAR pentru Călin, un tânăr din Alba Iulia cu care viața a fost extrem de nemiloasă: „Ar avea nevoie prioritar de lemne”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

APEL UMANITAR pentru Călin, un tânăr din Alba Iulia cu care viața a fost extrem de nemiloasă: „Ar avea nevoie prioritar de lemne”

O femeie din județul Alba a lansat un apel umanitar pentru Călin, un tânăr din Alba Iulia, cu care viața a fost extrem de nemiloasă, pentru ca sărbătorile Pascale să aibă o însemnătate și pentru el.

„Azi este despre Călin, un băiat muncitor care nu a avut norocul să creasca alături de familia lui.

Părinții au ales sa îl abandoneze după naștere lăsându-l să se descurce cum poate.

Desi nu are nici un sprijin, după ce a părăsit orfelinatul, s-a angajat și cu ajutorul unui vecin si-a construit o baraca în care sa trăiască.
Nu are curent și mult timp a dormit pe jos dar nu plânge. Chiar dacă e doar o baraca improvizata este mai curat decât intr-o casa.

Din salariul lunar își asigura alimente și își permite minimul necesar însă mereu rămâne fără lemne fiindu-i absolut necesare la gatit și incalzire. Singura lui avere este credința.

Pentru ca Paștele să însemne și pentru el ceva, m-am gândit dacă se oferă cineva sa-i asigure un pachet cu cele gătite în casa.

Ar avea nevoie prioritar de lemne, haine mărimea m/l, covor, veselă, o masă cu scaune, lenjerii de pat, pilota, perna și orice vă doriți să ii donați.

El locuiește în Bărăbanț. Pentru orice detaliu, mă puteți suna la 0753467330 sau sa îmi scrieți pe whatsapp”, a transmis inițiatoarea apelului umanitar, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea