Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Anunț Hidroelectrica: verificarea online a facturilor și schimbarea titularului contractului, noile opțiuni pentru clienți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Anunț Hidroelectrica: verificarea online a facturilor și schimbarea titularului contractului, noile opțiuni pentru clienți

Hidroelectrica anunță noi opțiuni extrem de folositoare pentru clienți, pe site-ul companiei, cum ar fi schimbarea titularului pentru un contract de furnizare sau verificarea online a facturilor.

Citește și: Facturi Hidroelectrica 2023: Când vin facturile la Hidroelectrica și cum se face plata în rate

”Schimbarea titularului pentru un contract de furnizare se poate realiza online prin intermediul portalului pentru clienți. Accesează client.hidroelectrica.ro/contractare și încarcă documentele necesare”, se arată pe profilul de Facebook al companiei.

Această opțiune este dedicată celor care doresc schimbarea titularului pentru un contract de furnizare, pentru un loc de consum, ce se afla în portofoliul Hidroelectrica.

Citește și: Tarife Hidroelectrica 2023: Care sunt noile prețuri pentru consumatorii casnici

Documente obligatorii: copie după Cartea de identitate și factură sau Certificatul de racordare. Este necesară cunoașterea datelor personale, ale locului de consum (POD), cât și valoarea indexului de pe contor.

Clienții Hidroelectrica își pot verifica facturile online

Zilele trecute, Hidroelectrica a activat opțiunea ”facturi”, prin care clienții Hidroelectrica își pot verifica online facturile, după o lungă perioadă în care această secțiune nu a fost disponibilă.

”Secțiunea de facturi a fost redeschisă. Doar pentru facturile emise în 2022. Momentan. Vedeți mesajul din josul paginii. Pentru cei care încă nu cunosc adresa: https://client.hidroelectrica.ro/facturi”, se arată în mesajul postat pe un grup dedicat clienților marilor companii de energie.

”Stimate client,

Aceasta rubrica va oferă posibilitatea consultării facturilor pentru consumul de energie electrică emise până la finalul anului 2022. Se are în vedere și afișarea facturilor emise începând cu anul 2023. Îndată ce se vor finaliza modificările necesare, lista facturilor va fi completată”, se arată și pe pagina companiei.

Hidroelectrica, detronată de pe locul 1 în comparatorul ANRE

Hidroelectrica a fost detronată de pe locul 1 în comparatorul ANRE, de o altă companie care oferă clienților un preț mai mic.

”Noutăți interesante. Hidroelectrica a fost detronată de pe primul loc în comparatorul ANRE. Mare atenție!!! Oferta este limitată la 3 luni după care prețul este variabil cu aplicarea plafoanelor. Acest furnizor a avut/are o oferta similara sub plafon și la gaze. Postarea are rolul de a informa despre mișcările concurențiale de pe piață”, se arată pe același grup.

Sursa: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare Compania Națională Poşta Română va modifica programul de lucru al subunităţilor poştale pentru minivacanța de 1 Mai și Paștele ortodox. Astfel, miercuri, 1 Mai, „Ziua Internațională a Muncii”, toate subunităţile poştale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea