Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Antrenorul Stelian Gherman şi-a prelungit contractul cu FC Unirea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul Stelian Gherman şi-a prelungit astăzi, în condiţii superioare comparativ cu prima parte a campionatului, contractul cu FC Unirea Alba Iulia, noua înţelegere urmând să fie valabilă până în vara anului 2013. Tehnicianul clujean a terminat turul cu „alb-negrii” pe poziţia a 6-a a seriei vestice din Liga a 2-a. „Este firesc să apreciem realizările echipei în tur. Să nu uităm că Gherman a preluat echipa cu o săptămână înaintea startului şi a izbutit rezultate peste aşteptări. Sperăm ca şi în viitor să continuăm linia ascendentă„, a declarat preşedintele executiv al Unirii Alba Iulia, Mihai Dăscălescu.

Mă bucur că s-a optat pentru continuitate pe banca tehnică şi munca depusă a însemnat ceva pentru club. Avem nevoie de mai mult sprijin din partea celor din oraş, pentru a putea visa cu adevărat la performanţă„, a precizat Stelian Gherman. În campionatul 2012-2013, în cazul în care va reuşi promovarea cu FC Unirea în Liga 1, Gherman are prevăzut în contract un bonus financiar.

*40.000 de euro de la Empoli, reunirea pe 16 ianuarie

Tot astăzi, şefii Unirii au primit confirmarea bancară a intrării în cont a ratei de 40.000 de euro plătită de Empoli FC. După ce se vor stinge litigiile cu cei trei (G. Ivan, Ad. Câmpeanu şi Spătaru), banii vor fi utilizaţi pentru achitarea ratei contractuale pe luna octombrie şi a unui număr de trei prime din tur. De asemenea, s-a fixat, aşa cum anticipam de o săptămână, data reluarii pregătirilor pentru 16 ianuarie 2012, cantonamentul centralizat urmând să se desfăşoare la stadionul „Cetate” din Alba Iulia. „Strategia de întărire a lotului depinde foarte mult de resursele pecuniare. Ne dorim să aducem jucători pentru a dubla posturile pe care evoluează juniorii, atacant, mijlocaş central,  fundaş stânga, dar şi un apărător central„, a explicat Gherman. În privinţa despărţirilor sunt certe plecările lui C. Cornea şi G. Petcuţ, dar în discuţie mai sunt şi posibilele renunţări la unul dintre portari, Lasc sau Toderaş (dacă va reveni Vlad Ignat din Spania), semne de întrebare fiind şi în privinţa lui I. Grozav (n-a jucat deloc în tur).

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea