Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

ANPC intenționează să închidă temporar instituțiile fără autorizație de la ISU, după incidentul de la Ferma Dacilor

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ANPC intenționează să închidă temporar instituțiile fără autorizație de la ISU, după incidentul de la Ferma Dacilor

Președintele ANPC, Horia Constantinescu, propune măsuri dure pentru asigurarea securității în urma evenimentelor de la Ferma Dacilor.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) ia măsuri ferme pentru asigurarea siguranței în locațiile publice. Președintele ANPC, Horia Constantinescu, a anunțat că instituțiile care nu dețin autorizație din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) vor fi oprite temporar de către ANPC.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Decizia vine în urma evenimentelor recente legate de Ferma Dacilor și are scopul de a preveni situații similare în viitor. Constantinescu a subliniat importanța învățării din greșelile trecutului și aplicarea unor măsuri adecvate pentru asigurarea securității publice.

„Având în vedere evenimentele legate de Ferma Dacilor, considerăm necesar ca oricare dintre autorități, acolo unde apar situații inedite, raportat la ceea ce se întâmplă în mod uzual să luăm măsurile ca atare. Mi se pare normal să învățăm din greșelile trecutului și să aplicăm în ceea ce desfășurăm de acum încolo. Este vorba despre oprirea temporară. În cazul în care în această perioadă nu prezintă un plan în această direcție, perioada poate fi prelungită”, a declarat Horia Constantinescu, conform informațiilor de pe antena3.ro.

Această decizie vine ca răspuns la necesitatea de a consolida regulile de siguranță și a asigura conformitatea cu normele impuse de ISU. ANPC își propune să prevină orice potențial pericol pentru consumatori și să creeze un mediu sigur în locațiile publice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale Noua lege a pensiilor prevede că stagiul minim de cotizare se va majora în funcție de evoluția speranței de viață din România și va elimina pensia anticipată fără penalizări. Potrivit legii, stagiul minim de cotizare contributiv este de 15 ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea