Rămâi conectat

Actualitate

Animăluțele din curțile oamenilor care au ajuns pe cale de dispariție: Ce trebuie să faci dacă găsești un arici în grădina ta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Animăluțele din curțile oamenilor care au ajuns pe cale de dispariție: Ce trebuie să faci dacă găsești un arici în grădina ta

Medicul Claudia Iftode a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook cu privire la ce pot face oamenii dacă găsesc un arici în propria grădină.

Medicul Claudia Iftode atrage atenția asupra faptului că aricii sunt pe cale de dispariție, iar o primă recomandare este aceea de a-i oferi apă și mâncare.

„Dacă mă vedeți în grădina voastră, apreciez mâncarea (carne crudă nesară, precum carnea tocată, îmi place și mâncarea pentru pisici, dar nu peștele) și am nevoie de apă. Vă rog să nu-mi dați lapte care ar cauza probleme cu stomacul și aș putea muri”, a precizat medicul Claudia Iftode.

Cel de-al doilea sfat este că nu trebuie să folosiți insecticid sau capcane dacă îl vedeți în propria grădină. Aricii sunt inofensivi și reprezintă un ajutor pentru că se hrănesc cu insectele dăunătoare legumelor.

„Vă rugăm să nu folosiți insecticide sau capcane. Sunt inofensiv și vă ajut în grădina pentru că mă hrănesc cu insecte care vă atacă legumele. Specia mea dispare, vă rugăm să ne ajutați să rămânem în viață”, a mai spus medicul Claudia Iftode.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

19 iunie 2024 | COD PORTOCALIU de CANICULĂ în Alba și alte zone din țară: Maxime între 33 și 37 de grade

Bera Larisa

Publicat

în

19 iunie 2024 | COD PORTOCALIU de CANICULĂ în Alba și alte zone din țară: Maxime între 33 și 37 de grade Meteorologii ANM au emis marți, 18 iunie 2024, o atenționare cod portocaliu de caniculă și disconfort termic ridicat, valabilă pentru ziua de miercuri, 19 iunie, în Alba și alte zone din țară. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea