Rămâi conectat

Ştirea zilei

ANI: Consilier local și fost viceprimar al comunei Mogoș în conflict de interese de natură penală. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Agenția Naționala de Integritate a constatat existența conflictului de interese de natura penală în cazul consilierului local Viorel Nicolae Bobar, fost viceprimar al comunei Mogoș.

ani”În perioada exercitării funcției de viceprimar, a votat, în calitate de consilier local, o hotărâre privind închirierea pășunilor comunale, proprietate publica a comunei Mogoș către crescătorii de animale persoane fizice și juridice. În baza acestei hotărâri, a fost încheiat un contract-cadru între Primăria comunei Mogoș, în calitate de locatar și Asociația Crescătorilor de Taurine Mogoș, în calitate de locatar, asociație în cadrul căreia Bobar Viorel Nicolae a deținut funcția de vicepreședinte până la data de 03 mai 2012. În urma acestui contract, s-au realizat foloase patrimoniale pentru Asociația Crescătorilor de Taurine Mogoș din partea căreia persoana evaluată a beneficiat de foloase de orice natură”, se arată într-un comunicat de presă.

Agenția Naționala de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpeni în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea de către BOBAR VIOREL NICOLAE a infracțiunii de conflict de interese, prevăzută de art. 301 din Codul Penal al României.

”Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază — de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluată a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare. Agenția Naționala de Integritate își exercita atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare”, precizează reprezentantuul ANI.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea