Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Angajări la IPJ Alba. Sunt scoase la concurs 58 de posturi pentru încadrare directă și două posturi pentru reîncadrare. DETALII pentru cei interesați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Locuri de muncă la Inspectoratul de Poliție Alba. Sunt scoase la concurs 58 de posturi pentru încadrare directă și două posturi pentru reîncadrare. DETALII pentru cei interesați

Luni, 3 octombrie a.c., încep înscrierile pentru ocuparea posturilor vacante, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române. Persoanele care doresc să devină polițiști se pot înscrie la concurs până pe data de 7 octombrie 2016.

Luni, 3 octombrie a.c., se va da startul încadrărilor directe, din sursă externă, şi reîncadrărilor de pipj-albaersonal, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

Inspectoratului de Poliție Judeţean Alba i-au fost repartizate 58 de posturi pentru încadrare din sursă externă şi două posturi pentru ocupare prin concurs de reîncadrare (un post de ofiţer şi un post de agent).

Din totalul celor 58 de posturi destinate încadrării directe, 21 sunt de agenți de ordine publică în mediul urban, 3 sunt de agent de poliţie – conductor câine, în cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti și 33 sunt de agenți de ordine publică în mediul rural.

În ceea ce priveşte reîncadrarea ofiţerilor şi agenţilor de poliţie, sursa de recrutare pentru concurs este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofițer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc condiţiile legale.

Înscrierile se vor realiza în perioada 03 – 07 octombrie a.c., concursul urmând a fi susţinut în ziua de 19 noiembrie 2016.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-ul https://ab.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

Înscrierile se vor face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în perioada 03 – 07 octombrie a.c., zilnic în intervalul orar 09:00 – 15:00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile Vineri după-masa, pregătirile pentru petrecerea comunității de srilankezi din Alba, dar și din alte orașe din România, sunt în toi, pe malul râului Ampoi, zona unde vor sărbători pentru al treilea an consecutiv anul nou. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea