Rămâi conectat

Sport

Andrei Mărginean (CS Zlatna), convocat la lotul naţional Under 16 pentru un turneu în Olanda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Convocări pe bandă rulantă pentru mijlocaşul zlătnean Andrei Mărginean, care în acest an nu a ratat nicio o acţiune a lotului naţional al României Under 16.

După turneul din Cipru şi dubla de pregătire cu Italia, fotbalistul legitimat la CS Zlatna a fost convocat la reprezentativa condusă de Sorin Colceag, pentru un stagiu de pregătire în Olanda, în perioada 5-12 martie, care va cuprinde şi trei jocuri amicale cu Olanda, Norvegia şi Belgia. Fotbalistul pregătit de Ionel Danciar la clubul din munţii Apuseni va fi prezent la reunirea efectivului tricolor sâmbătă, 4 martie, la ora 12.00, la Buftea.

Aflat foarte aproape de a parafa un transfer de senzaţie în Anglia, Andrei Mărginean va fi supervizat în Olanda de reprezentanţi ai echipei Manchester United.

Până în luna iulie când poate semna contractul conform normelor în vigoare, Mărginean va merge în luna aprilie timp de trei săptămâni la Manchester United pentru a trece probele medicale și a se acomoda cu rigorile fotbalului britanic.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea