Rămâi conectat

Sport

Andra Ologu – medalie de argint la naţionalele de maraton (Tineret)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A cincea ediție a Maratonului Internațional București, care a avut loc duminică, 7 octombrie, în capitală, a adunat la start în diferite probe – maraton, semimaraton, ștafetă, cursa populară, cea a scaunelor cu rotile și cea destinată copiilor, peste 7.000 de participanți din 40 de țări.

La această competiție care a avut o dublă însemnătate, aici stabilindu-se și medaliații Campionatelor Naționale de maraton, au participat și trei reprezentante ale județului Alba: Ana Rodean, Andra Ologu și Alina Boholțan, toate concurand pentru C.S. Universitatea Alba Iulia, însoțite de antrenorul Gabi Avram.

După cum era de așteptat, atât la masculin cât și la feminin, s-au impus reprezentanții continentului negru: kenyanul Felix Kangogo respectiv etiopianca Almaz Nagede Fekade.

O evoluție foarte bună a avut Ana Rodean care, deși debutantă în acestă probă a probelor, a terminat competiția pe un excelent loc 6 în clasamentul general cu timpul de 2:55:08, urcând totodată pe treapta a treia a podiumului în competiția internă. Andra Ologu – 3:19:11, locul 10 la general și 7 la Naționale și Alina Boholțan – 3:30:05, locurile 13 respectiv 10, au reușit să termine acestă cursă extrem de dificilă, contribuind la clasarea echipei C.S. Universitatea Alba Iulia pe locul 2 al Campionatelor Naționale de senioare, Andra Ologu (foto) obținând și medalia de argint la tineret.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea