Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Amical între Industria Galda de Jos şi CS Iernut, astăzi, ora 18.00

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Industria Galda - Performanta Alba Iulia 15Astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul din Galda de Jos se dispută partida amicală dintre campioanele Ligii a IV-a Alba (Industria Galda de Jos) şi Mureş (CS Iernut). Cele două combatante pregătesc astfel întâlnirile de baraj din 21 iunie, pentru promovarea în Liga a IV-a, când elevii lui Alin Hancăş joacă la Deva cu reprezentanta judeţului Timiş (CS Ghiroda sau ASU Poli Timişoara.

Ieri, Comisia de Apel a AJF Timiş a respins apelurile Chişodei şi ASU, iar Ghiroda rămâne campioană. Noua Comisie de Apel a AJF Timiş a respins apelurile cluburilor FC Chişoda şi ASU Politehnica ca ”lipsite de interes” sau nefondate. Practic, aceasta a dat dreptate Ghirodei, care rămâne deocamdată reprezentanta judeţului la baraj. Gruparea alb-violetă e hotărâtă să meargă până la capăt, cazul va ajunge probabil joi pe masa Comisiei de Recurs a FRF. Astfel, Industria Galda de Jos trebuie să aştepte şi CIS-ul, dar şi numele adversarului din meciul decisiv. Pe de altă parte, CS Iernut se familiarizează cu terenul din Galda de Jos, unde se va duela cu AS Plaiul Iacobeni (reprezentanta judeţului Cluj).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea