Rămâi conectat

Actualitate

Amenzile rutiere nu vor crește în 2021. Punctul de amendă a fost înghețat la valoarea actuală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), Florin Jianu a anunțat luni, 28 decembrie, că punctul de amendă va fi ”înghețat” în continuare la nivelul de 145 de lei.

Guvernul a încheiat negocierile cu patronatele şi sindicatele pe tema creşterii salariului minim de la 1 ianuarie. Punctul de amendă se îngheață și pentru 2021 la 145 de lei.

Tocmai s-a încheiat Consiliul Național Tripartit. Am discutat cu Guvernul României următoarele aspecte: 1. Creșterea salariului minim cu 3%, așa cum am propus noi, CNIPMMR, adică de la 2230 la 2300 lei; 2. Se îngheață punctul de amendă și pentru 2021 la 145 lei”, a precizat Florin Jianu pe facebook.

Sursa: alephnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Circulația pe timp de noapte, INTERZISĂ șoferilor cu mai puțin de trei ani de experiență la volan: UE, propunere controversată pentru reducerea accidentelor în trafic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulația pe timp de noapte, INTERZISĂ șoferilor cu mai puțin de trei ani de experiență la volan: UE, propunere controversată pentru reducerea accidentelor în trafic O măsură radicală, menită să reducă numărul de accidente rutiere, este în plin proces de evaluare de către Uniunea Europeană. Una dintre cele mai controversate propuneri din acest pachet este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea