Rămâi conectat

Curier Județean

Amenzi de peste 21.000 de lei și 3 autori de infracțiuni identificați, după o RAZIE a polițiștilor, la Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba împreună cu Poliţia Municipiului Sebeş a organizat o acţiune cu efective mărite, pentru menținerea climatului de siguranță civică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi contravențiilor şi creşterea siguranţei rutiere. Au fost aplicate 126 de amenzi în valoare de 21.585 de lei, identificaţi 3 autori de infracţiuni şi au fost confiscate bunuri în valoare de 240 de lei.

Ieri, 5 octombrie Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba şi Poliţia Municipiului Sebeş au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Sebeş şi a localităţilor rurale arondate, ce a avut ca scop menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, prevenirea accidentelor rutiere precum şi prevenirea și combaterea faptelor de natură penală sau contravenţională.

Cu ocazia acţiunii au fost identificaţi 3 autori de infracțiuni şi au fost efectuate controale în 7 filtre rutiere dar şi la societăţi comerciale şi societăţi asigurate cu pază.

Au fost constate 126 de abateri de natură contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 21.585 lei, din care 105 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, una la Legea 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 3 la Legea 12/1990 privind comerţul, 3 la Legea 333/2003 privind paza bunurilor, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, în urma controalelor la societățile comerciale, au fost confiscate diverse sume de bani, care nu erau înregistrate în documentele fiscale precum şi produse alimentare ce aveau termenul de valabilitate expirat şi produse industriale oferite spre vânzare cu încălcarea prevederilor legale.

Valoare totală a confiscărilor a fost de 240 de lei.

La acţiune, alături de cei 64 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale şi investigare a criminalităţii economice, au participat poliţişti din cadrul Direcţiei Poliţia Locală Sebeş.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Depășiri ale turbidității pe mai multe străzi din Alba Iulia după lucrările de cuplare a rețelei de apă. Anunțul făcut de SC APA CTTA SA Alba

Bera Larisa

Publicat

în

Depășiri ale turbidității pe mai multe străzi din Alba Iulia după lucrările de cuplare a rețelei de apă. Anunțul făcut de SC APA CTTA SA Alba Joi, 4 iulie, SC APA CTTA SA ALBA- Sucursala Alba Iulia a anunțat că vor fi depășiri ale turbudității pe mai multe străzi din Alba Iulia din cauza lucrărilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea