Rămâi conectat

Curier Județean

AMENZI de peste 120.000 lei, 17 permise reținute și 42 de certificate de înmatriculare retrase ca urmare a acțiunilor polițiștilor din Alba în ultima săptămână

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din județul Alba, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne au dat amenzi de peste 120.000 lei, au reținut 17 permise de conducere și au retras 42 de certificate de înmatriculare, în cursul săptămânii trecute.

În săptămâna care a trecut, poliţiştii din Alba au aplicat 1247 de sancțiuni contravenţionale, au constatat 79 de infracţiuni şi au intervenit la 212 evenimente.

În perioada 31 decembrie – 07 decembrie 2020, poliţiştii din Alba au desfășurat acţiuni, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru creşterea siguranţei cetăţenilor şi prevenirea evenimentelor negative.

În această perioadă s-a intervenit la 212 evenimente, din care 192 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost constatate 79 de infracţiuni şi au fost aplicate 1.247 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 129.357 lei, din care 85 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 318 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative. Dintre sancţiunile aplicate pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 36 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză.

Au fost reţinute 17 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi au fost retrase 42 de certificate de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 2-3 decembrie 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 2-3 decembrie 2023

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 2-3 decembrie 2023.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu atenție și în limitele vitezei legale, dacă este neaparat nevoie să o facă, dacă nu, sunt rugați să respecte restricțiile de circulație impuse de autorități.

Amplasarea radarelor în perioada 2-3 decembrie 2023

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj
Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu
Drumul Naţional 7 – Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara
Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori
Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu
Drumul Naţional 75 – Câmpeni – Gârda – Arieşeni
Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa
Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor
Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian
Cugir – strada Victoriei
Ocna Mureş – Războieni – Noşlac


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare