Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Amendă RECORD în România pentru un bărbat care a abandonat un cățel în drum: Suma cu care a fost pedepsit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Amendă RECORD în România pentru un bărbat care a abandonat un cățel în drum: Suma cu care a fost pedepsit

Un bărbat a fost amendat cu 5.000 de lei de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Vâlcea. El a abandonat un cățel în vârstă de două luni, într-un sac, pe marginea unui drum, însă a fost prins la timp și pedepsit pentru asta.

Făptaşul, bun de plată

Autoritățile au deschis un adevărat război împotriva tuturor românilor care își abandonează animalele și le lasă să moară pe marginea drumului. Pentru că acest lucru este interzis, toți cei care abandonează animale și sunt prinși primesc amenzi record. Conform Inspectoratului de Poliție Județean din Vâlcea, polițiștii s-au sesizat cu privire la faptul că o persoană din comuna Bujoreni ar fi abandonat pe un drum din localitate un pui de câine de două luni într-un sac de rafie.

După ce poliția a început verificările, persoana în cauză a fost identificată și amendată cu 5.000 de lei. Este vorba de un bărbat de 36 de ani din Bujoreni. Cățelul a fost preluat de o fundație pentru protecția animalelor de pe raza județului Vâlcea. El va fi îngrijit, iar mai apoi dat spre adopție pentru a primi șansa unei noi familii.

Polițiștii reamintesc tuturor proprietarilor de animale că abandonarea acestora constituie contravenție și se sancționează cu amendă între 3.000 și 12.000 de lei, această lege fiind una oficială în țara noastră, după ce autoritățile au dezbătut, ani la rând acest proiect, iar mai apoi l-au aprobat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea