Rămâi conectat

Ştirea zilei

Amenajarea unui teren de fotbal sintetic, în curtea Școlii Vasile Goldiș, din Alba Iulia: Licitația de peste 800.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amenajarea unui teren de fotbal sintetic, în curtea Școlii Vasile Goldiș, din Alba Iulia: Licitația de peste 800.000 de lei, lansată în SEAP

Primăria Municipiului Alba Iulia a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru furnizarea unor servicii de construcție pentru proiectul „Amenajare și împrejmuire teren de sport în incinta Școlii „Vasile Goldiș” Alba Iulia”. Valoarea totală estimată este de 825.596,66 de lei, fără TVA.

La ora actuala, circa 900 de elevi care frecventează şcoala Vasile Goldis din Alba lulia nu au la dispoziţie un teren modem de sport (fotbal) unde sa isi desfasoare activitatile sportive din cadrul orelor de educaţie fizica/activitatiIe din cluburile sportive.

Curtea este proiectata si amenajata din perioada anilor 1980 si are nevoie de reabilitare/modernizare pentru a fi in concordanta cu cerinţele unui invatamant modern.

Prin executarea unui teren de sport (fotbal) pentru cei 900 de elevi ai acestei scoli si implicit prin reabilitarea platformei din zona sălii de sport, reparatia/modernizarea curţii scolii se vor imbunatatii condiţiile de efectuare a orelor de educaţie fizica si a locului de petrecere a pauzelor de recreere dintre orele de curs.

Ca efect secundar se va realiza si un sistem de preluare a apelor pluviale spre rigola deschisa din zona terenului de sport si spre sistemul de canalizare existent in zona sălii de sport.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, a decedat la 76 de Ani pe patul de spital. S-a luptat cu o tumoră pe creier

Bera Larisa

Publicat

în

Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, a decedat la 76 de Ani pe patul de spital. S-a luptat cu o tumoră pe creier Liderul formaţiei Phoenix, Nicu Covaci (76 de ani), a murit pe patul de spital. El era internat de aproape o lună de zile în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea