Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Ambițioasă și determinată, Oana Andreea Ordean râvnește la titlul de Miss boboc. Puncte tari: caracterul și carisma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Balul Bobocilor 2014 la Colegiul Economic din Alba Iulia21Oana Andreea Ordean participă la Balul Bobocilor 2014 la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia deoarece vrea să profite de această şansă unică. Optimistă şi determinată, tânăra consideră că datorită caracterului şi carismei are şanse mari să câştige, deşi concurența este una acerbă.

”O să dau tot ce am mai bun ca să demonstrez că merit coroana”, spune Oana.  Hobby-ul ei este dansul, de când era mică, iar în timpul liber merge la sală și iese cu prietenii în oraş. Pe viitor Oana îşi doreşte să-şi deschidă o agenție de turism.

„Motto-ul meu în viața este: „Dacă vrei să fii fericit o clipă, răzbună-te! Dacă vrei sa fii fericit o viață, iartă!” Vă pup şi vă aștept la bal în număr cât mai mare să ne distrăm împreună!”, transmite Oana.

Dacă vă place Oana Andreea Ordean şi doriţi ca ea să câştige titlul de Miss Ziarul Unirea, daţi LIKE acestui articol.

[nggallery id=2438]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea