Rămâi conectat

Actualitate

Alți doi pescari din Alba ce braconau pe râul Mureș au căzut în plasa polițiștilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţişti din Vinţu de Jos, au desfășurat marți, 17 februarie, activităţi de prevenire şi combatere a braconajului piscicol din albia râului Mureş.

Potrivit IPJ Alba, “cu această ocazie au fost depistaţi doi bărbaţi, de 35 şi 61 de ani, din comuna Şibot, care pescuiau folosind undiţe pe care erau montate plase de tip monofilament.

Faţă de cei doi pescari a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de  “deţinerea sau utilizarea unei plase monofilament în apele continentale” , faptă prevăzută şi pedepsită de art. 64 alin.1, lit. k din OUG 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea