Rămâi conectat

Curier Județean

Alpin 57 Lux – O săptămână altfel

Ziarul Unirea

Publicat

în

În săptămâna “Școala Altfel”, compania Alpin 57 Lux, unul dintre cei mai mari producători autohtoni de înghețată și patiserie, a devenit un râvnit obiectiv de vizitat pentru elevii multor școli din România.

În ciuda numeroaselor solicitări, Alpin 57 Lux a reușit să onoreze aproximativ 20% dintre acestea, astfel că mai mult de 1000 de elevi au trecut pragul fabricii de înghețată și patiserie.  Sub îndumarea inginerilor companiei, aceștia au avut ocazia să observe frumusețea și complexitatea procesului de producție.

La sfârșitul fiecarei vizite, cei mici au fost răsfățați cu produse de înghețată și patiserie  dăruite de către Alpinini, mascota Alpin 57 Lux.

Elevii au mărturisit că au ramas impresionați  de vizită, că vor povesti și altora despre această experiență plăcută și că vor reveni cu proxima ocazie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani

Bera Larisa

Publicat

în

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani Este doliu la Consiliul Județean Alba. Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani. Citește și: Mesaje de condoleanțe „Draga noastră colegă, Camelia Lazăr, ne-a părăsit astăzi de dimineaţă, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea