Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Alo! Primăria Alba Iulia!?! Opriți vă rugăm iluminatul public din șanțurile Cetății Alba Carolina! UPDATE

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, 17 mai, ziua în amiaza mare (ora 1.00 p.m) iluminatul public din șanțurile Cetății Alba Carolina se întrecea parcă cu lumina naturală în a da strălucire zidurilor seculare și aleilor din interiorul fortificației de tip Vauban din Alba Iulia.

Deși presa locală a mai sesizat recent această situație costisitoare pentru buzunarul contribuabililor, iată că cei responsabili de acest lucru, respectiv Primăria municipiului Alba Iulia, nu a reușit să remedieze problema, drept pentru care am dorit să le reamintim acest lucru.

“Să arzi gazul de pomană” se întâmplă ori când banii nu reprezintă o problemă pentru consumator, ori când costurile sunt suportate de  către “prostime”, în cazul de față, contribuabilii din Alba Iulia.

În speranța că acest apel va fi recepționat de cine trebuie, atașez și fotografiile cu dovada.

Vă reamintesc că Cetatea din Alba Iulia găzduiește astăzi mai multe super concerte de jazz cu acces gratuit în Piața Cetății și un concert rock în spațiile Ryma, cu intrare contra-cost.

UPDATE: Reprezentanții Primăriei Alba Iulia ne-au informat că iluminatul public funcționa în șanțurile cetății, întrucât „se făceau probe la becuri și nu puteau să vadă care merg și care nu. Erau cu prb-ul în zonă să schimbe becurile care nu merg.”

Eu zic să-i credem pe cuvânt!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea