Alo! Primăria Alba Iulia!?! Opriți vă rugăm iluminatul public din șanțurile Cetății Alba Carolina! UPDATE

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Astăzi, 17 mai, ziua în amiaza mare (ora 1.00 p.m) iluminatul public din șanțurile Cetății Alba Carolina se întrecea parcă cu lumina naturală în a da strălucire zidurilor seculare și aleilor din interiorul fortificației de tip Vauban din Alba Iulia.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Deși presa locală a mai sesizat recent această situație costisitoare pentru buzunarul contribuabililor, iată că cei responsabili de acest lucru, respectiv Primăria municipiului Alba Iulia, nu a reușit să remedieze problema, drept pentru care am dorit să le reamintim acest lucru.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

“Să arzi gazul de pomană” se întâmplă ori când banii nu reprezintă o problemă pentru consumator, ori când costurile sunt suportate de  către “prostime”, în cazul de față, contribuabilii din Alba Iulia.

În speranța că acest apel va fi recepționat de cine trebuie, atașez și fotografiile cu dovada.

Vă reamintesc că Cetatea din Alba Iulia găzduiește astăzi mai multe super concerte de jazz cu acces gratuit în Piața Cetății și un concert rock în spațiile Ryma, cu intrare contra-cost.

UPDATE: Reprezentanții Primăriei Alba Iulia ne-au informat că iluminatul public funcționa în șanțurile cetății, întrucât „se făceau probe la becuri și nu puteau să vadă care merg și care nu. Erau cu prb-ul în zonă să schimbe becurile care nu merg.”

Eu zic să-i credem pe cuvânt!

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

8 Comentarii

up 17 mai 2013 at 14:43

Dar nu ai aflat ? Primaria se lauda ca a cumparat de pe bursa energie ieftina dar banuiesc ca trebuie sa plateasca pentu ea aceiasi suma care o platea pentru energia scumpa. Si atunci solutia pe care probabil au gasit-o ilustrii supusi pedelisti din primarie este sa arda becurile din santuri si ziua…

neonu 17 mai 2013 at 14:48

asteptam si un reportaj la ora 1am. chiar is curios…
nu va amintesc ca s-a scumpit benzina si intrarea la concerte :))

Laur 17 mai 2013 at 15:25

Santurile Cetatii pot fi vizitate intre anumite ore. In afara orelor de vizita, usile si portile cu gratii mari sunt inchise cu lacate, nimeni nu mai are accesul. Pai atunci de ce mai ard luminile si noaptea la ora 3 cand NIMENI nu viziteaza Santurile Cetatii la ora aia? Si sa vrea – nu se poate, usile/portile sunt inchise…

Horea 17 mai 2013 at 15:28

De ce ard?
ăai sa se vadă frumos din … depărtări!

Horea 17 mai 2013 at 15:30

Păi, si nu „ăai”!

dolfi 17 mai 2013 at 15:52

in cazul in care trece Putin sau Obama cu avionu pe deasupra si le dispare ceasu’ sa stie ca sunt in rRomania! D-aia.
N-am mai umblat de mult prin santuri, dar buzile alea dă plastic tot pline ochi cu promisiuni electorale sunt? Si tot puse așa ca nuca-n perete, adica la vedere ??

Horea 17 mai 2013 at 16:03

Astia doi (Putin si Obama) nu prea obisnuiesc sa se uite in jos!
Privirea lor e mai degraba spre … cer (in special a lui Obama).

Daca mai sunt promisiuni prin santuri?
Inca nu. Poate prin 2014 sa apara din nou.

Vlad 17 mai 2013 at 18:30

Munceste la Sebes sau Cugir ! Fi navetist !

Comentariile sunt oprite