Rămâi conectat

Actualitate

Alexandru Cumpănașu, CERCETAT de polițiști, pentru postările sale de pe TikTok. A vorbit cu o minoră despre potență

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aproape 500.000 de elevi din România urmăresc un cont de TikTok în care profesorii sunt blamaţi, arătaţi cu degetul şi pozitionaţi ca şi cum ar fi adversari ai elevilor.

Poliția și Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 fac verificări în legătură cu filmulețele postate de Alexandru Cumpănașu pe rețeaua TikTok. Poliția s-a autosesizat și cercetează dacă discuțiile cu minorii pe care le-a purtat fostul candidat la alegerile prezidențiale nu intră cumva în sfera Codului Penal.

Se întâmplă pe contul „proful online”, administrat de Alexandru Cumpănaşu, fost candidat independent la alegerile prezidenţiale. În timp ce părinţii sunt şocaţi de conţinutul extrem de dur la care au acces copiii lor, postările de pe TikTok, de multe ori pe ritmuri de manele, au ajuns subiect de discuţie în cancelarii.

Acum, pe de o parte, Poliția verifică dacă discuțiile lui Alexandru Cumpănașu se pot încadra la incitare la ură față de profesori, iar pe de altă parte, sunt și alte discuții, cu tentă sexuală, care ar putea friza coruperea de minori. Alexandru Cumpănașu a purtat mai multe discuții cu aluzii sexuale pe platforma TikTok, potrivit Aktual24. Astfel, unei minore i-a spus: „tu ai un păr frumos, ești o fată destul de dezvoltată”, iar în alte discuții a vorbit despre „dotările” sale naturale, iar cu o altă minoră discută despre potență.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea