Rămâi conectat

Sport

Alexandra Crnčević, transfer important la Volei Alba Blaj, pentru Champions League

Dan HENEGAR

Publicat

în

Extrema sârbă Aleksandra Crnčević este transferul realizat recent de campioana României Volei Alba Blaj, jucătoarea urmând să debuteze în partida cu Volero Zurich, din startul Grupei A a Champions League, săptămâna viitoare, miercuri, 13 decembrie, la Sibiu.

Este o achiziţie importantă pentru noi, o jucătoare pe care antrenorul Darko Zakoc şi staff-ul tehnic şi-au dorit-o foarte mult Am realizat acest transfer în dorinţa de a întări echipa pentru realizarea celor două obiective interne, campionatul şi Cupa României. Este posibil să mai bifăm, în perioada următoare, şi alte transferuri şi sperăm ca prin venirea Alexandrei să avem o echipă competitivă şi în Champions League„, a declarat Vladimir Bacşiş, directorul general al clubului din „Mica Romă”.

Voleibalista în vârstă de 30 de ani a evoluat sezonul trecut la Dinamo Moscova, cu care a devenit campioana Rusiei şi a mai lucrat cu antrenorul Darko Zakoc în ţara natală la Postar. Falsul ce a jucat ultima dată la Dinamo Moscova va fi în lotul reprezentantei României la singurul meci din acest an în competiţia supremă de pe “Bătrânul Continent”, iar în Divizia A1 va putea evolua doar în luna ianuarie a anului viitor, întrucât în plan intern nu este momentan perioadă de transferuri.

Aleksandra Crnčević (1,85 m şi 72 kg) s-a născut la data de 30 mai 1987, în Sremska Mitrovica (Serbia). În cariera sa a evoluat la echipele Postar 064 Belgrad (Serbia), Dinamo Pančevo (Serbia), Ionikos (Grecia), Markopoulo (Grecia), Olympiakos Pireu (Grecia), Dinamo Bucureşti (România, 2010-2011), Hainaut Volley (Franţa), Lokomotiv Baku (Azerbaidjan), Nilüfer Belediye (Turcia) şi Dinamo Moscova (Rusia). Are în palmares două titluri de campioană în Serbia (2006 şi 2007) şi unul în Rusia (2017) şi trei Cupe ale Serbiei (2003, 2006 şi 2007).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea