Rămâi conectat

Sport

Alexandra Cristea, atleta CS Unirea Alba Iulia: Două medalii de argint la Campionatele Naționale Under 20

Bera Larisa

Publicat

în

Alexandra Cristea, atleta CS Unirea Alba Iulia: Două medalii de argint la Campionatele Naționale Under 20

Alexandra Cristea, atletă cu dublă legitimate (CS Unirea Alba Iulia și LPS Alba Iulia), a obținut două medalii de argint la Campionatele Naționale Under 20, în probele de alergare, de 5.000 și 3.000 metri. Competiția s-a desfășurat, în ultimul weekend din iulie, la Craiova.

Citește și: FOTO | Alecsandru Boloage, sportiv al CS Unirea Alba Iulia, medaliat cu aur la Campionatul Național de Taekwondo, convocat la Mondiale și Gimnaziadă

Alexandra Cristea, pregătită de antrenorul Gabriel Avram, a terminat proba de 5.000 de metri cu timpul 18:07, iar proba de 3.000 de metri cu timpul 10:38.
În ciuda unor probleme de ordin medical întâmpinate în trecut, care au afectat performanța sa la Campionatul Național Under 18, Alexandra Cristea a reușit să se revanșeze la competiția recent încheiată.

”Dacă în urma cu o lună, la Campionatul Național Under 18, în urma unor probleme de ordin medical, Alexandra nu a evoluat la adevăratul ei potențial, ocupând locul 2 în proba de 5000 metri cu un timp modest și doar locul 5 la 3000 de metri, de data aceasta, deși a concurat la categoria de vârstă U 20, ea s-a autodepășit îmbunătățindu-și recordul personal cu aproape 1 minut în proba de 5000 de metri și a ocupat locul 2 și la cea de 3000 de metri. Are un final de sezon reușit pentru care merită felicitări”, a transmis Gabriel Avram.

CS Unirea Alba Iulia transmite felicitări Alexandrei Cristea pentru realizări și pentru efortul depus în antrenamente și competiții!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Cupa României, turul secund, Metalurgistul Cugir – CSU Alba Iulia | CSM Unirea Alba Iulia, calificată mai departe!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În turul secund al Cupei României, miercuri, 7 august, la ora 17.30, este un derby „de Alba”, Metalurgistul Cugir – CSU Alba Iulia, iar CSM Unirea Alba Iulia este calificată mai departe întrucât are adversar pe CSM Deva, echipă desființată în această vară! „Alb-negrii” din Cetatea Marii Uniri sunt deja în turul al treilea, prevăzut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea