Rămâi conectat

Actualitate

ALERTĂ alimentară: Spanac cu hepatita A, la Profi și morcovi baby cu pesticide, la Metro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ALERTĂ alimentară: Spanac cu hepatita A, la Profi și morcovi baby cu pesticide, la Metro

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor informează că Profi retrage de la vânzare un sortiment de spanaca la pungă, după ce a fost detectat virusul hepatitei A.

Totodată, Metro retrage morcovi baby din cauza depășirii pesticidelor. Potrivit Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), furnizorul Valencia Trading Office SL a început retragerea de la vânzare și clienți a unui sortiment de morcovi baby, de 200 de grame, din cauza depășirii limitei de reziduu pesticid ‐ Oxamil.

Este vorba despre lotul 4005 / 4102 / 4202 / 4205. Clienţii care au cumpărat acest produs sunt rugați să nu îl consume și să îl returneze în magazinele Metro până pe 21 noiembrie. De asemenea, ANSVSA anunță și retragerea din magazinele Profi a unui lot de spanac în pungă de 500 de grame.

„Vă informăm că am inițiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la client a produsului Spanac pungă 500g, furnizor Krepsis Aavantaj SRL, lot Romania 845, ca urmare a contaminării produsului cu virusul hepatitei A. Se recomandă persoanelor care dețin produsului descris mai sus să nu-l consume, ci să-l distrugă sau să-l returneze la magazin, urmând să primească în schimb contravaloarea lui”, se arată pe site-ul ANSVSA.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea