Rămâi conectat

Curier Județean

Alegeri prezidenţiale 2014 în Câmpeni: Primarul Călin Ioan Andreș a votat pentru o Românie modernă, a tuturor românilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

calin andres,primar campeniÎn Câmpeni, printre primii votanţi din cei 872 de persoane înscrise pe lista electorală permanentă de la secţia 127 organizată la Ocolul Silvic pentru alegerile prezidenţiale de azi s-a regăsit primarul Ioan Călin Andreş, fost liberal, cel care s-a înscris recent la Partidul Social Democrat.

 Acesta a votat devreme, în jurul orei 9.00, iar după ieșirea de la urme ne-a declarat: ”Am votat pentru Romania tuturor românilor și pentru o legislație care să protejeze moții, să avem drumuri bune, să putem exploata lemn, să putem munci în minerit, să facem turism așa  cum ne dorim și cum vedem la alții. Vreau să avem o Românie modernă, o Românie în care președintele să nu fie un președinte jucător, să fie un președinte care să le spună românilor adevărul și să fie lângă ei în toate momentele. Viitorul președinte trebuie să fie comunicativ, să respecte constituția și legile țării, să fie un ortodox în primul și în primul rând!”

 La miezul zilei, după ieșirea oamenilor de la slujba religioasă, primarul Andreș s-a întâlnit cu Ioan Dîrzu, deputatul Colegiului Apuseni, care a sosit în vizită în ”capitala Țării Moților”.

Ovidiu Culda

[nggallery id=2541]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Băncile și topogoanul de la Părculețul Grădiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

Băncile și topogoanul din parcurile din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori Băncile de la Prculețul Grădiniței și topoganul din Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost recondiționate și vopsite. La final, un grup format din două fetițe și un băiețel, au răsplătit printr-un gest mărinimos efortul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea