Rămâi conectat

Ştirea zilei

ALEGERI PARLAMENTARE | Nicolae Dobra: „Continuăm împreună…!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Cred că sunteţi sătui de mesaje electorale în această perioadă, mai ales din partea  unora care le fac fără nicio acoperire, care nu au făcut şi nici nu vor face vreodată ceva pentru voi! Aşadar, eu nu vin cu un mesaj acum în faţa voastră, ci cu un îndemn: dacă vreţi să schimbaţi ceva în clasa politică actuală, haideţi că ducem la capăt ceea ce am început împreună! Haideţi să continuăm împreună! Sunt proiecte pe care le-am început încă de pe vremea când eram consilier local, şi ar fi păcat ca acestea să nu se materializeze!
Vreau să vă spun în primul rând că principalul meu atu în această campanie, spre deosebire de alţii, este faptul că sunt un om al locurilor de aici din acest colegiu, nu un străin. Aici locuiesc şi eu şi familia mea, cei doi copii şi cei cinci nepoţi. Aşa că ceea ce vreau să fac pentru voi, este ceea ce vreau pentru copiii şi pentru nepoţii mei.
Mai mult decât atât, eu vin către voi dintr-o structură stabilă, echilibrată, ca militar de carieră, o structură unde, după cum prea bine ştiţi, nu există diferenţe între oameni. Eu nu pot şi nici nu vreau să fac diferenţe între cetăţenii din colegiul în care candidez. Toţi aţi fost, sunteţi şi veţi fi egali în faţa mea, atunci când vă voi reprezenta în Parlamentul României. Ştiţi bine, ca şi în mandatul precedent, că nu vă voi aprecia cu diferite unităţi de măsură, în funcţie de sex, religie, etnie, categorie socială etc., decât aşa cum meritaţi: ca oameni!
Haideţi să continuăm ceea ce am început împreună, haideţi să finalizăm proiectele care vă sunt necesare, pentru a vă îmbunătăţi viaţa: proiecte edilitare, proiecte pentru crearea de locuri de muncă, proiecte pentru protejarea dumneavoastră în faţa vicisitudinilor vieţii!
Şi nu uitaţi un lucru: după 9 decembrie 2012 echilibrul puterii se va schimba în această ţară, iar USL va câştiga, în mod zdrobitor! Doriţi să vă reprezinte un parlamentar din opoziţie sau un parlamentar de la putere? După data de 9 decembrie candidaţii ARD vor bate la uşi închise, în timp ce noi, cei de la USL, vom avea de partea noastră pe propriii noştri colegi. Şi, fără a lăsa să se înţeleagă altceva, într-un fel vom dialoga noi cu viitorii noştri colegi din Guvern, care ne sunt prieteni şi apropiaţi, şi altfel vor dialoga cei din viitoarea opoziţie. Deci, dacă vă cunoaşteţi interesul, al vostru, al comunităţilor voastre şi al judeţului Alba, acordaţi-mi girul încrederii voastre, şi vă asigur că vocea şi voinţa voastră se va face auzită în Parlament! Vom continua împreună!
Cu voia lui Dumnezeu, şi graţie încrederii voastre, Nicolae Dobra, viitor senator!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ

Bera Larisa

Publicat

în

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ Cătelușa Golden Retriver, Yukanna, a fost găsită vineri seara. Aceasta a fost dată dispărută joi, în zona Galda de Sus. Citește și: FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea