Rămâi conectat

Actualitate

Alegeri electorale 2024: Caniculă, vijelii și grindină pentru cetățenii care vor merge la vot. Cum va fi vremea pe 9 iunie

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alegeri electorale 2024: Caniculă, vijelii și grindină pentru cetățenii care vor merge la vot. Cum va fi vremea pe 9 iunie

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că duminică, 9 iunie, ziua alegerilor în România, vremea va fi călduroasă. În anumite regiuni sunt prognozate ploi, vijelii și grindină, însă temperaturile vor atinge pragul caniculei, depășind 32 de grade Celsius.

Meteorologii anunță un nou val de ploi, vijelii și grindină până spre final de săptămână. În weekend, vor fi la limita caniculei, de peste 32 de grade Celsius. Valorile resimţite vor trece de 35 de grade Celsius.

Citește și: Cine poate vota cu urna mobilă la alegerile din 9 iunie și care este procedura – Hotărâre adoptată de BEC

Probabilitatea pentru manifestări de instabilitate atmosferică va fi mai mare la începutul intervalului în vest, centru și nord.

În Capitală, vremea va fi călduroasă, caniculară în orele după-amiezilor când disconfortul termic va fi accentuat.

În majoritatea regiunilor vor fi perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică, cu o pondere mai mare în vest, sud-vest și centru.

La munte, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă, cu mici alternanțe termice de la o zi la alta. Astfel, temperaturile maxime, mediate pe întreagă zonă montană, se vor situa între 16 și 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în jurul datei de 10 iunie, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 14 grade.

Instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta pe arii mai extinse în primele zile și îndeosebi după data de 11 iunie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Câtă apă trebuie să consumăm când este caniculă și care sunt alimentele care ne răcoresc. Sfaturi pentru a menține răcoarea în case

Ziarul Unirea

Publicat

în

Câtă apă trebuie să consumăm când este caniculă și care sunt alimentele care ne răcoresc. Sfaturi pentru a menține răcoarea în case Perioadele de caniculă pot reprezenta un disconfort prelungit pentru majoritatea oamenilor, iar alimentația joacă un rol important în ameliorarea sau agravarea acestuia.  Majoritatea oamenilor se confruntă cu un disconfort sporit în perioadele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea