Rămâi conectat

Actualitate

Alege viaţa! Peste 60 de pietoni indisciplinați sancţionaţi de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 60 de pietoni au fost sancţionaţi în cadrul unei acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere în care sunt implicaţi acest tip de participanţi la trafic. Poliţia atrage atenţia cu privire respectarea normelor rutiere privind traversarea drumului public.

 

Potrivit IPJ Alba, “luni, 14 decembrie, poliţişti rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean au organizat, pe raza judeţului Alba, o acţiune preventivă, în scopul combaterii indisciplinei pietonale şi neacordării priorităţii de trecere acestora.

 

Cu această ocazie, au fost sancţionaţi contravenţional, 65 de pietoni care s-au angajat în traversarea drumului prin loc nepermis.

 

Totodată au fost depistaţi şi sancționați contravenţional, 4 conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor. Complementar, le-au fost suspendate permisele de conducere, pentru 30 de zile.

 

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 7.140 lei.

 

Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă pietonilor să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea