Rămâi conectat

Actualitate

ALEGE VIAȚA: În doar două ore, poliţiştii rutieri au depistat 18 șoferi care au depăşit limita legală de viteză pe DN7

Ziarul Unirea

Publicat

în

ALEGE VIAȚA: În doar două ore, poliţiştii rutieri au depistat 18 șoferi care au depăşit limita legală de viteză pe DN7

În doar două ore, poliţiştii rutieri au depistat 18 conducători auto care au depăşit limita legală de viteză. Acţiunea a avut loc pe DN 7 și a fost realizată în colaborare cu polițiștii din județul Hunedoara.

La data de 18 august 2021, între orele 09.00 – 11.00, polițiștii Serviciului Rutier Alba, împreună cu polițiștii Serviciului Rutier Hunedoara, au desfăşurat, pe DN 7, la limita dintre județele Alba și Hunedoara, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor datorate nerespectării, de către conducătorii auto, a regulilor privind viteza de circulaţie. Au fost utilizate 3 aparate radar, care au fost instalate succesiv.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional 18 conducători auto care au depășit limita legală de viteză. Alţii 10 au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, faţă de un conducător auto care a depășit cu peste 50 de kilometri/oră limita maximă a vitezei, a fost dispusă măsura complementară a suspendării permisului de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

Inspectoratul de Poliţe Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limitele legale ale vitezei de circulaţie şi le reaminteşte că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile de drum şi trafic reprezintă una dintre cauzele principale ale accidentelor rutiere, în ţara noastră.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea