Rămâi conectat

Curier Județean

Alege viaţa! Conducătorii auto aflaţi sub influenţa alcoolului, în vizorul poliţiştilor din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii de la rutieră au continuat activităţile menite a creşte siguranţa traficului rutier, iar la sfârşitul săptămânii trecute a fost organizată o acţiune ce a avut drept scop combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice. Au fost depistaţi 6 şoferi ce conduceau sub influenţa alcoolului şi au fost reţinute 11 permise de conducere.

În perioada 15-16 ianuarie a.c., Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut drept scop creşterea siguranţei rutiere şi depistarea conducătorilor auto care încalcă normele legale privind circulația pe drumurile publice, precum şi depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care urcă la volan după ce au consumat alcool.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 155 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 32.550 lei, din care 6 pentru conducere sub influenţa alcoolului, au fost reţinute 11 permise de conducere şi un certificat de înmatriculare şi au fost constatate 6 infracțiuni la regimul rutier, din care 5 de conducere sub influenţa alcoolului şi una de refuz de a se supune recoltării mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate Comercianții din Aiud au fost controlați de polițiștii care au dat amenzi de 41.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Citește și: 72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea