ALDE Alba participă cu 500-700 de oameni la protestul de la București împotriva abuzurilor și pentru apărarea drepturilor și libertăților cetățenești

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat că va participa la mitingul de sâmbătă de la București, împotriva abuzurilor din România, precizând că fiecare organizație din județ a deschis liste, iar pe ele s-au înscris până miercuri aproape 700 de persoane.

Întrebat, marți, de ziarulunirea.ro, dacă va participa la mitingul de la București, Ioan Lazăr a răspuns afirmativ, precizând că și organizația din care face parte va trimite manifestanți, însă nu știe câți sunt membri de partid.

ELIT

”Am deschis liste la fiecare sediul al ALDE din județ și avem înscriși aproape 700 de persoane”, a spus Ioan Lazăr.

Liderul ALDE Alba a adăugat că participă la miting pentru ”apărarea drepturilor și libertăților cetățenești”.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat, duminică, că membrii ALDE vor participa la mitingul organizat de PSD, care va fi o manifestare contra abuzurilor din justiţie.

„Da, participăm pentru că mitingul PSD, cu toate că s-a spus că e un miting de susţinere a Guvernului, este unul împotriva abuzurilor din justiţie, prin toate protocoalele care au existat şi care au încălcat libertăţile şi drepturile cetăţenilor. E obligaţia noastră, împreună cu colegii de la PSD de a protesta pentru aceste valori şi împotriva a ceea ce s-a întâmplat în trecut”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Puterea protesteaza in fata guvernului..puterii. 6 iunie 2018 at 21:16

Primarul PSD din Cavnic, Vladimir Petruț: Acest miting e pentru condamnatul penal Liviu Dragnea. Cum să folosești oamenii ca pe niște animale?

Hotul D. striga hotii 6 iunie 2018 at 22:39

„protestul de la București împotriva abuzurilor și pentru apărarea drepturilor și libertăților cetățenești”…. ciudat, pentru ca tocmai cei care urla din toti bojocii abuzeaza de prostia si pasivismul nostru spre a ne batjocuri si fura…. cat despre „apărarea drepturilor și libertăților cetățenești”… e mai curand vorba de drepturile excesive ale unui anume cetatean certat cu legea … Hotul striga hotii!!!

Teleormania 7 iunie 2018 at 15:48

La mitingul din fata guvernului, Viorica Dancila va purta o pancarta cu sloganul:”Esi afara, javra ordinara!”..

Sondaj printre psd-isti 7 iunie 2018 at 17:21

Sondaj cu opinia electoratului PSD privind motivul mitingului : 28% sunt convinsi ca va fi un miting anticapitalism si antiimperialism; 48% cred ca e nunta lui Dragnea; 22% au auzit ca se va sarbatori întoarcerea lui Ceaușescu din Cuba; 33.3% sunt bucuroși să îşi viziteze gratis rudele din București.

aiudeanul 10 iunie 2018 at 6:25

100% că sunteți postacii de serviciu ai PD-ului!

Comentariile sunt oprite