Rămâi conectat

Sport

Albaiulianul George Fleşer – campion naţional la atletism

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Albaiulianul George Fleşer (elev la Liceul Sportiv Alba Iulia) a cucerit medalia de aur în proba de 600 de metri rezervată copiilor 2, la campionatele naţionale de atletism în sală, copii 1, 2 şi 3, de la Bucureşti, în perioada 30-31 martie.
Proba s-a desfăşurat sub forma a două serii contratimp, iar Fleşer a realizat cea mai bună performanţă a concursului (un minut 46 secunde şi 17 zecimi), al doilea competitor având 1.48.28, iar al treilea 1.49.29. „A făcut o cursă extraordinară şi a câştigat într-o manieră categorică. Este un elev foarte bun, dar şi un sportiv de mare perspectivă şi sper să ajungă departe cu performanţele”, a declarat antrenorul său Emil Stănilă, George mai cucerind recent încă un bronz, la campionatele naţionale de cros de la Băile Felix.
În această primăvară, în panoplia LPS Alba Iulia s-au adunat două medalii la naţionalele de cros, o alta la marş, precum şi cea de aur cucerită recent la campionatele naţionale de sală. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea