Rămâi conectat

Curier Județean

Albaiulian suspectat de furt, cercetat de polițiști. A cauzat un prejudiciu de 3.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat din municipiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt dintr-o autoutilitară, faptă prin care s-a cauzat un prejudiciu de peste 3.000 de lei.

La data de 26.08.2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe C.I.C., de 44 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unui furt ce a fost reclamat poliţiei la data de 19 august a.c.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că în dimineaţa zilei de 19 august a.c., a profitat de faptul că o autoutilitară a fost lăsată neasigurată, pe strada Olteniei din municipiul Alba Iulia, a pătruns în interiorul acesteia şi a sustras o betonieră şi un trasnpalet, bunuri a căror valoare a fost estimată de păgubit la suma de 3.500 de lei.

Faţă de C.I.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire”

Bogdan Ilea

Publicat

în

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire” Concertul de pricesne intitulat „Credință și Unire” o să fie organizat în 28 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul o să aibă loc în Duminica Floriilor, fiind organizat de către Centrul de Cultură Augustin Bena Alba și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea