Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Albaiulian suspectat de comiterea mai multor furturi, reţinut de poliţiştii din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

rp_spargator-300x245.jpgPoliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia au luat, joi, măsura reţinerii faţă de D.P.C., de 30 de ani, din municipiu, suspectat că ar fi autorul mai multor infracțiuni de furt.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că în perioada 8 august – 5 septembrie 2014, bărbatul a pătruns prin efracţie în incinta unei săli de sport din Alba Iulia, de unde a sustras o centrală termică pe gaz şi mai multe componente de calorifere.

Poliţiştii au stabilit de asemenea că bărbatul este şi autorul a două furturi de biciclete, fapte comise în anul 2014, din scări de bloc de pe raza municipiului.

Azi, 26 septembrie 2014, D.B.C. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a lui D.B.C. precum şi pentru recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele sale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

„Săptămâna Verde” la CENTRUL CULTURAL „LUCIAN BLAGA” Sebeș, 22-26 aprilie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

„Săptămâna Verde” la CENTRUL CULTURAL „LUCIAN BLAGA” Sebeș, 22-26 aprilie 2024 La Sebeș, „Săptămâna Verde” a adus o explozie de activități creative și educative, reunind comunitatea în jurul valorilor de conservare a mediului înconjurător și de promovare a unui stil de viață sustenabil. Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș a fost gazda unor evenimente pline de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea