Rămâi conectat

Curier Județean

Albaiulian suspect de comiterea unui furt, reţinut de polițiștii din Ciugud – a sustras instalația de încălzire dintr-o casă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii din Ciugud au reușit identificarea principalului suspect de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 21 octombrie a.c.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în perioada 5 – 21 octombrie, pe timp de noapte, A.S.N., de 19 ani, din municipiul Alba Iulia, a pătruns prin efracţie într-o casă nelocuită din comuna Ciugud iar din interior a sustras ţevile din cupru de la instalaţia de încălzire a locuinţei. Prejudiciul a fost evaluat de către reclamant la 6.000 de lei.

Pe numele suspectului au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat şi a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 26.11.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a suspectului precum şi în vederea recuperării prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat care a înșelat o vârstnică cu peste 4.000 de euro, judecat după aproape 6 ani de la comiterea faptei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat care a înșelat o vârstnică cu peste 4.000 de euro, judecat după aproape 6 ani de la comiterea faptei Un bărbat specializat în infracțiuni de înșelăciune a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud. Fapta a avut loc în 18 noiembrie 2018, iar dosarul a trecut de faza camerei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea