Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Albaiulian condamnat la 4 ani de închisoare pentru trafic de droguri

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 25 de ani din Ohaba, care locuieşte de mai mult timp în Alba Iulia, a fost condamnat de către Tribunalul Alba la 4 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc, fără drept şi trafic de droguri.

Sentinţa nu este definitivă, ea fiind deja atacată cu recurs de către inculpat.

Potrivit procurorilor DIICOT Alba Iulia, coşmarul lui Ion Paveluc a început în data de 7 martie 2011. Ofiţerii din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Alba Iulia aflaseră că două persoane de sex masculin intenţionează să comercializeze, în zona cinematografului Dacia, din Alba Iulia, o cantitate de cannabis, contra sumei de 550 de lei. În jurul orei 17.00, în faţa cinematografului, poliţiştii au observat trei suspecţi şi au procedat la imobilizarea şi controlul corporal al acestora. Era vorba de Ion Paveluc, Alin Onichie şi Florin C., toţi din Alba Iulia.

Asupra lui Alin Onichie a fost găsită o pungă cu 15 grame de substanţe vegetale mărunţite, de culoare verde ce s-au dovedit a fi cannabis.

Paveluc a fost atunci arestat preventiv, dar ulterior acesta a fost eliberat şi cercetat în stare de libertate. Dosarul în care acesta a fost trimis în judecată a fost disjuns din dosarul iniţial în care este judecat pentru acelaşi gen de infracţiuni, învinuitul Alin Onichie.

În urmă cu nici două săptămâni, aceiaşi ofiţeri BCCO Alba Iulia au ridicat şi condus la Parchet pentru audieri aproximativ 80 de persoane din Valea Jiului, pentru infracţiuni legate de droguri. Dintre aceştia, 23 se află în arest preventiv pentru trafic şi consum de droguri de risc şi mare risc şi substanţe etnobotanice.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea