Rămâi conectat

Societate

Alba Mall- AniMALL FAN, ediţia a II-a: Sasha, Puffy şi Blacky cei mai cu stil căţeluşi

Alexandra Mates

Publicat

în

Astăzi, Alba Mall a dat startul distracţiei prietenilor necuvântători. Evenimentul AniMALL FAN, ediţia a- II-a, a debutat  cu expoziţia de animale şi cabinete veterinare, centru de adopţii şi donaţii hrană, bufet suedez pentru căţei, demonstraţii de toaletare canină şi demonstraţii de dresaj canin.

Mall-ul a devenit un adevărat parc de distracţie pentru sute de căţei cu hăinuţe haioase, frumoşi şi talentaţi cel puţin ca şi stăpânii lor, mari iubitori de animale. Începând de la ora 18.30, a avut loc concursul de modă canină -„Căţei cu Stil”. Astfel,  un număr de 19 căţei împreună cu însoţitorii au intrat în concurs, defilând  pe podiumul special amenajat în incinta Alba Mall. Pentru cei care au participat mai puţin la asemenea manifestări, pot să spun că tot evenimentul în sine a fost o adevărată încântare pentru cei prezenţi în a admira cei mai frumoşi căţeluşi din Alba Iulia dar şi aduşi de la zeci sau sute de kilometri depărtare din localităţi situate în judeţele limitrofe. Au fost căţeluşi extraordinar de frumoşi din diferite rase precum: Staffordshirebull  Terrier,  Coker spaniol, Pechinez, Zorkshirre, Terrier, Amstaf, Cocker American, Metish Ciobănesc, Metish Fekel, Tekel cu păr sârmos sau Beagle Tricolor. Şi dintre toţi aceştia, trebuia în cele din urmă aleşi primii trei cei mai frumoşi şi…mai cu stil, cum de altfel au cerut şi condiţiile concursului.  Pentru că a fost cochetă şi fiţoasă, „Căţei cu Stil” a făcut-o pe căţeluşa Sasha(cu stăpâna Alexandra) cea mai faimoasă, ocupând locul I în cadrul concursului. Pe locul II s-a situat căţeluşa Puffy(cu stăpâna Ana Maria), iar locul III a fost câştigat de Blacky (cu stăpânul Adrian). Din juriu au făcut parte reprezentanţi ai Cabinetelor Veterinare Family Vet, George Popa, Canis Vet, Euro Vet Sebeş, şi reprezentanţi ai Serviciului Salvamont – câini de salvare.

Totodată, la final, reprezentanţi ai Asociaţiei Speranţa Animalelor din Sebeş ne-au declarat că au fost adoptaţi 6 căţei şi 6 pisici de către iubitori de animale, iar unii dintre ei au plătit chiar sume importante pentru a-şi lua acasă un căţel frumos.

Nu pot decât să-i felicit pe organizatori precum şi pe toţi posesorii şi iubitorii de animale pentru preocuparea lor deosebită ce au făcut posibilă această manifestare. Sper ca şi pe viitor la Alba Iulia să se mai organizeze asemenea evenimente în cadrul cărora vedete să fie animalele de companie şi nu numai.

Evenimentul AniMALL FAN va continua şi mâine(duminică, 20 mai 2012) după următorul program:

Duminică 20 mai:
12.00 – 20.00 Expoziţie de animale şi cabinete veterinare, centru de adopţii şi donaţii hrană
16.00 – 20.00 Bufet suedez pentru căţei
16.00 – 20.00 Şedinţă foto cu animale de companie
17.00 Parada raselor canine
18.00 Demonstraţii de dresaj câini poliţişti
18.30 Cuţu Show –  concurs pentru câini şi stăpâni


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Rezultate EVALUARE NAȚIONALĂ 2024: Când se afișează notele pentru elevii de clasa a VIII-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate EVALUARE NAȚIONALĂ 2024: Când se afișează notele pentru elevii de clasa a VIII-a Ministerul Educației a anunțat că rezultatele la Evaluare Națională 2024 vor fi afișate pe pagina dedicată de pe edu.ro și la școlile unde au susținut elevii examenele, pe data de 3 iulie, până la ora 14.00. Rezultatele la Evaluare Națională 2024, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea