Rămâi conectat

Curier Județean

Alba Iulia: Tânăr arestat pentru tentativă de omor în urma unui scandal violent într-un bar

Bogdan Presecan

Publicat

în

În timpul conflictului  A.R. de 28 de ani l-a lovit pe S.S. de 30 de ani cu un ciob de sticlă în zona feţei

Sâmbătă noaptea, 18 decembrie, ora 01.17, la numărul de urgenţă 112 a fost sesizat faptul că într-un local public situat pe B-dul Republicii din Alba Iulia are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

Pentru aplanarea scandalului s-au deplasat echipaje de poliţie şi jandarmerie care au reuşit aplanarea iar din primele cercetări efectuate s-a stabilt faptul că scandalul s-a produs din cauza unor discuţii contradictorii, între 4 bărbaţi, toţi din Alba Iulia, respectiv S.S., de 30 de ani şi B.I.R., de 24 de ani pe de o patre şi A.R. de 28 de ani şi D.N., de 36 de ani, pe de altă parte.

În timpul conflictului cei 4 şi-au aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele iar A.R. l-a lovit pe S.S. cu un ciob de sticlă în zona feţei.

S.S. a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

În cauză faţă de cei 4 bărbaţi implicaţi în scandal s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infractiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi lovire sau alte violenţe.

În urma examinării medico-legale a lui S.S., s-a stabilit faptul că viaţa i-a fost pusă în pericol, motiv pentru care a fost schimbată incadrarea juridică a faptei în tentativă de omor, dosarul fiind preluat de procurori din cadrul Tribunalului Alba.

Faţă de A.R., s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore iar duminică, 18 decembrie, acesta a fost prezentat Tribunalul Alba care a admis propunerea făcută de Parchet şi a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 29  de zile.

Localul deschis non-stop, în care a avut loc evenimentul, se află în zona sub stadion, în acest perimetru fiind situat şi un cămin studenţesc. (B.P.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea