// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Alba Iulia, sub norma impusă de Uniunea Europeană privind spațiile verzi pe cap de locuitor

Alba Iulia are, potrivit reprezentanților primăriei, 20 de metri pătrați de spații verzi pe cap de locuitor, mai puțin decât de media impusă de Uniunea Europeană, 26 de metri pătrați pe cap de locuitor.

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia au declarat, vineri, pentru ziarulunirea.ro, că se fac eforturi pentru creșterea suprafețelor de spații verzi, astfel încât să se respecte normele europene.

Suprafața spațiilor verzi pe cap de locuitor a crescut în Alba Iulia în urmă cu trei ani odată cu deschiderea Parcului Dendrologic ”Dr. Ioan Vlad”, de pe Valea Popii, ce se întinde pe o suprafață de 22 de hectare și adăpostește peste 1.100 de specii de arbori și plante. 

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

6 Răspunsuri la Alba Iulia, sub norma impusă de Uniunea Europeană privind spațiile verzi pe cap de locuitor

 1. 1 17.03.2017 la 18:20

  Hava a ajuns sa taie pana si copacii de pe Dealul Mamut asa ca ce va mai mirati ca Alba Iulia este sub norma europeana.

 2. coordonator 17.03.2017 la 20:01

  asa-i, dar fiecarui locuitor ii revin 2 paleti plini de dale; mai poti mustacila???

  • contribuabilu` 20.03.2017 la 10:03

   Parca numa-n Alba ?! E…la fel peste tot, pe unde imparatesc PD-istii (pardon …”liberali” pe stil …nou !) ! Dale de beton, cat vezi cu ochii ! Plus copaci „tunsi” aproape de tot ! In schimb, foarte multe panselute ! Oare….de ce ???

 3. HH 17.03.2017 la 22:21

  CE PACALEALA, AUZI AU INCLUS SI PARCUL DENDROLOGIC DE PE VALEA POPII LA SPATII VERZI. VOR MAI INTTODUCE IN INTTAVILAN SI DEALU MAMUT, CU CATA PADURE A MAI RAMAS, SI UITE ASA NE INCADRAM SI NOI INMEDIA EUROPEANA !

 4. ... 18.03.2017 la 7:39

  Ce treaba are parcul dendrologic cu Alba Iulia? Cum sa incluzi parcul dndr. la suprafata verde aferenta orasului? Numai pentru ca s-au construit 2-3 case pe acolo? Sa nu mai taie pomii din oras. In jurul cetatii si pe zonele aferente ( pe sub ziduri si intre) s-au masacrat majoritaatea pomilor. In urma se vede toata mizeria si deset. Au taiat pana si lastaarii de 2-3 m inaltime. Ce retardat hotaraste ce se taie si ce nu? are scoala?

 5. Crinela 20.03.2017 la 13:45

  Pamflet :
  Geniul Nicusor Moldovan calculează tot anapoda adună spațiu verde, m2 de pe lângă mureș, mamut și îi dă tot cu minus la total ))). La havele culmea îi dă cu plus. Ce soluție genială adoptă? Vopsește havelele verzi ))).

  Orice asemănarea cu realitatea crudă este pur întămplătoare.