Alba Iulia, singurul oraș din România care folosește educația digitală Adservio în toate şcolile: peste 700 de profesori și 10.000 de elevi au acces la portal

Platforma de management educaţional Adservio a fost implementată în 18 şcoli din Alba Iulia, iar peste 700 de profesori, 10.000 de elevi şi 20.000 de părinţi utilizează portalul în momentul de faţă, a spus pentru MEDIAFAX directorul general al companiei dezvoltatoare, Alexandru Holcicov.

„Pentru pachetul implementat în Alba Iulia, fiecare profesor a primit câte o tabletă conectată la internet 4G nelimitat. Acolo are contul, iar după ce se loghează totul este confidenţial. Cadrul didactic îşi vede doar materiile lui, clasele la care predă şi poate să pună note, absenţe, să facă teme, să recomande cărţi din bibliotecă elevilor, să facă teste”, a precizat Alexandru Holcicov.

ELIT

De asemenea, elevii pot să colaboreze pe platformă, să facă teme, proiecte pe care să trimită direct către profesori, iar modul de utilizare este la îndemâna oricărui adolescent de pe orice device conectat la Internet, scrie Mediafax.

„Părinţii pot comunica mai uşor cu profesorii sau cu conducerea şcolii, pot vedea tot ce se întâmplă în mod real cu copiii lor, lucru care din punctul nostru de vedere este o chestiune elementară. Într-o ţară civilizată, un astfel de produs + serviciu este cât se poate de normal”, spune dezvoltatorul. În momentul de faţă, platforma funcţionează în peste 120 de şcoli din România şi în 3 din Republica Moldova.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

hai adservio! 14 aprilie 2018 at 18:51

„Pentru pachetul implementat în Alba Iulia, fiecare profesor a primit câte o tabletă conectată la internet 4G nelimitat” -> da NELIMITAT in capul dlui director general si tableta de ultima generatie, daca privim clasamentul de jos in sus…

Sport 15 aprilie 2018 at 21:23

Alba Iulia, singurul oras resedinta de judet din Romania unde nu exista sala a Sporturilor.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...