Rămâi conectat

Actualitate

Alba Iulia, printre orașele de pe Google Street View

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Google extinde acoperirea Street View în România cu înca 39 de orașe, printre care se află și Alba Iulia. Google Trike, o bicicletă special concepută și prevăzută cu un aparat de fotografiat, și mașinile Google Street View vor strabate municipiul, adunând imagini ale obiectivelor turistice.

Reprezentanții Google au anunțat recent că vor adăuga peste 40.000 de km din România la acoperirea inițială a Street View. Printre imaginile surprinse vor fi și cele din Parcul Național Retezat, centrul istoric al Sighișoarei,  Cetatea Alba Carolina, bisericile de lemn din Maramureș, mănăstirile din Moldova, satele cu biserici fortificate din Transilvania, Castelul Peleș, Cheile Bicazului și multe altele.

Street View pentru Google Maps a fost lansat în decembrie 2010, fiind primul serviciu localizat introdus după deschiderea biroului Google din România. Inițial au fost acoperite opt orașe mari din România, principalele stațiuni de schi din Valea Prahovei și litoralul Mării Negre.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea