Rămâi conectat

Actualitate

Alba Iulia: Elevii Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” şi-au ales noul Birou Executiv al CŞE

Alexandra Mates

Publicat

în

Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia şi-a ales în totalitate noua conducere a Biroului Executiv. Adunarea Generală, pentru a-i alege pe cei 5 directori ai departamentelor CŞE, a avut loc în data de 7 noiembrie 2012. La întrunire au participat reprezentanţii elevilor din fiecare clasă.

În urma procesului de vot au fost aleşi în funcţiile de conducere următorii: Mădălina Barboș (clasa a XI-a B) este noul director al departamentului   Avocatul Elevului  , iar Mărginean Robert (clasa a X-a F) este noul director al departamentului Mobilitate, formare, informare și consiliere, Olălău Denisa Iulia (clasa a XI-a D) a fost numită în funcția de director al departamentului Concursuri școlare și extrașcolare, Mărginean Teodora Alexandra (clasa a XI-a B) a obținut conducerea departamentului Sport și programe de tineret   iar Tania Miron (clasa a XI-a D) este noul director al departamentului  Cultură, educație şi programe școlare.

Consiliul Elevilor are rolul de a îmbunătății relațiile dintre elevi și profesori, de a elabora proiecte, cu şi pentru elevi, prin obținerea de finanțări de la instituții abilitate în acest sens, și nu în ultimul rând, are rolul de a contribui la îmbunătățirea comunităţii din care facem parte.

Consiliul Școlar al Elevilor își va începe activitatea în acest an prin co-organizarea Balului Bobocilor din data de 23 noiembrie 2012.

Sursa foto: cjebacau.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea