Alba Iulia: Două tinere din Bucureşti reţinute pentru furt din magazine

După o acţiune bine coordonată, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în colaborare cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Miercurea Sibiului au a reuşit identificarea şi oprirea în trafic, pe raza oraşului Miercurea Sibiului, a autoturismului cu care se deplasau principalii suspecţi de comiterea unui furt.

Furtişagul fusese sesizat, vineri, 6 ianuarie, orele 16.30, de către directorul unui magazin din Alba Iulia la numărul de urgenţă 112. El a declarat atunci că persoane necunoscute au sustras din magazin mai multe produse farmaceutice în valoare totală de 2.800 de lei. În maşina oprită de poliţiştii din Miercurea Sibiului se aflau doi bărbaţi, de 21 şi 23 de ani, ambii din municipiul Bucureşti şi două femei de 19 şi 21 de ani, din aceeaşi localitate. În autoturism au fost găsite şi bunurile reclamate ca furate din magazinul din Alba Iulia, precum şi alte produse farmaceutice şi alimentare care au fost ridicate în vederea stabilirii provenienţei.

ELIT

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că autoarele furtului sunt cele două femei care au şi fost reţinute, urmând ca în cursul zilei de azi, acestea să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

În cauză cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor 4 tineri cu obiceiuri penale. (B.P.)

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136