Rămâi conectat

Curier Județean

Alba Iulia: Bărbat ”săltat” de jandarmi după ce a vrut să spargă ușa fostei concubine

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Supărat pe concubina care nu-l primea în casă, un bărbat din Alba Iulia a vrut să-i forţeze acesteia uşa apartamentului. A fost oprit de jandarmi şi sancţionat contravenţional.

Printr-un apel la 112, un locatar al unui bloc situat pe strada Arieşului din municipiul Alba Iulia a solicitat ajutor deoarece duminică, 31 august, la ora 23.15 un necunoscut făcea gălăgie în scara blocului şi forţa uşa unui apartament.

Imediat, spre locul indicat, s-a deplasat un echipaj de jandarmerie care l-a depistat pe vinovat –  L.P., de 46 de ani, din Alba Iulia. Acesta, aflat în stare avansată de ebrietate, urla, înjura şi bătea cu pumnii în uşa apartamentului unde, se pare, locuieşte fosta sa concubină. La vederea jandarmilor şi-a făcut apariţia şi femeia care le-a relatat că nu este prima dată când bărbatul recurge la astfel de manifestări. Până acum l-a lăsat de fiecare dată să intre în casă, pentru a nu se face de râs în faţa vecinilor, astfel că el şi-a făcut un obicei  în a provoca scandal în vederea obținerii accesului în locuinţă.

Extrem de nervos şi incoerent în vorbire bărbatul a refuzat orice colaborare cu echipajul de jandarmerie, drept pentru care a fost invitat la sediul Jandarmeriei Alba. Aici, în scurt timp, s-a calmat, şi-a recunoscut vinovăţia şi a conştientizat consecinţele faptei sale. Printre consecinţe se numără şi amenda contravenţională în valoare de 500 de lei cu care a fost sancţionat, care, poate, va constitui un motiv în plus pentru revizuirea comportamentului”, a spus Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea