Alba Iulia: Bărbat ”săltat” de jandarmi după ce a vrut să spargă ușa fostei concubine

Paul Voicu - Primar 2020

Supărat pe concubina care nu-l primea în casă, un bărbat din Alba Iulia a vrut să-i forţeze acesteia uşa apartamentului. A fost oprit de jandarmi şi sancţionat contravenţional.

Printr-un apel la 112, un locatar al unui bloc situat pe strada Arieşului din municipiul Alba Iulia a solicitat ajutor deoarece duminică, 31 august, la ora 23.15 un necunoscut făcea gălăgie în scara blocului şi forţa uşa unui apartament.

ELIT

Imediat, spre locul indicat, s-a deplasat un echipaj de jandarmerie care l-a depistat pe vinovat –  L.P., de 46 de ani, din Alba Iulia. Acesta, aflat în stare avansată de ebrietate, urla, înjura şi bătea cu pumnii în uşa apartamentului unde, se pare, locuieşte fosta sa concubină. La vederea jandarmilor şi-a făcut apariţia şi femeia care le-a relatat că nu este prima dată când bărbatul recurge la astfel de manifestări. Până acum l-a lăsat de fiecare dată să intre în casă, pentru a nu se face de râs în faţa vecinilor, astfel că el şi-a făcut un obicei  în a provoca scandal în vederea obținerii accesului în locuinţă.

Extrem de nervos şi incoerent în vorbire bărbatul a refuzat orice colaborare cu echipajul de jandarmerie, drept pentru care a fost invitat la sediul Jandarmeriei Alba. Aici, în scurt timp, s-a calmat, şi-a recunoscut vinovăţia şi a conştientizat consecinţele faptei sale. Printre consecinţe se numără şi amenda contravenţională în valoare de 500 de lei cu care a fost sancţionat, care, poate, va constitui un motiv în plus pentru revizuirea comportamentului”, a spus Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...