Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Alba Iulia 2020- Capitală Culturală Europeană, redivivus

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Am greşit şi îmi cer scuze. Am anunţat că renunţ la proiectul Alba Iulia Capitala Culturală Europeană 2020 dacă nu avem majoritate în CLM şi CJ pentru că asta am spus şi în campania electorală. Nu doream să mint pe nimeni şi să nu amăgesc. După acest anunţ, făcut la supărare, am fost sunat şi am primit mesaje de la sute de oameni care îmi cer să reanalizez. Acum că m-am mai liniştit şi am gândit la rece, susţinut în special de tineri care nu înţeleg politica dar iubesc Alba Iulia 2020 – Capitala Culturală Europeană înţeleg că mai importantă decât dezamăgirea mea este speranţa albaiulienilor care cred în proiect. Nu-i pot dezamăgi pe aceşti tineri. Aşadar revin asupra deciziei pentru că oamenii m-au întors din drum şi vreau să le mulţumesc pentru încrederea care mi-au acordat-o după acest anunţ. Cred că un politician trebuie să îşi stabilească agenda după ce vrea lumea nu după supărările lui. Fiecare învăţăm din greşeli şi nu suntem perfecţi. Important este să recunoaştem când am greşit şi să conştientizăm că nu întotdeauna avem dreptate. Vă mulţumesc pentru solidaritatea din ultimele zile şi vă spun DA! voi continua să mă bat pentru proiect, să discut din nou cu autorităţile locale şi judeţene şi cu guvernul de la Bucureşti. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!” a transmis consilierul jude’ean USL Florin Roman susţinătorilor proiectului. Acesta a declarat că va continua proiectul  împreună cu Cornel Comşa şi Radu Tudoran.

În plus, Roman a redevenit conciliant şi a transmis şi o chemare reprezentanţilor administraţiei locale şi judeţene, reconfirmaţi în urma alegerilor din 10 iunie: „sper ca odată ieşiţi din campania electorală, atât Hava cât şi Dumitrel să renunţe la orgoliile politice şi să acorde atenţie şi proiectului Alba Iulia 2020 – Capitala Culturală Europeană”.

Cornel George Comşa, liderul PP-DD Alba ne-a declarat că va continua fără ezitare acest proiect şi că este convins că „cu noua majoritate ce se va constitui în consiliul  local Alba Iulia, acest deziderat are foarte multe şanse să fie atins”.(N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea