Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

UPDATE ALBA: Incendiu la şcoala din localitatea Cunţa

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incendiu a izbucnit vineri, 20 ianuarie, în jurul orei 21.00, la şcoala din satul Cunţa, judeţul Alba. Pompierii din Sebeş au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au pornit de la anexa unde se află centrala termică a clădirii.

UPDATE: Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  Alba pompierii au reuşit să intervină repede şi să stingă focul înainte ca acesta să se extindă. Pagubele sunt minore fiind distrusă de flăcări doar uşa de la intrarea în anexa unde se află centrala termică a şcolii. Nu au existat victime umane.

În incendiu au ars cablurile de alimentare cu energie electrică a centralei, deşeuri de material lemnos existent în încăpere, uşa de acces în încăpere şi uşa dintre încăperea centralei şi magazia de lemne. Temperatura dezvoltată de incendiu a degradat circuitele electrice şi electronice ale centralei, precum şi componentele  din material plastic ale acesteia. Datorită intervenţiei prompte, incendiul nu s-a propagat la clădirea şcolii şi la celelalte clădiri învecinate, bunurile salvate fiind aproximate la 700.000 lei. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, datorită  cenuşii şi a jarului  depozitate într-un vas, în interiorul încăperii şi a materialelor combustibile existente în imediata apropiere a acestuia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea