Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE ALBA: Incendiu la şcoala din localitatea Cunţa

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un incendiu a izbucnit vineri, 20 ianuarie, în jurul orei 21.00, la şcoala din satul Cunţa, judeţul Alba. Pompierii din Sebeş au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au pornit de la anexa unde se află centrala termică a clădirii.

UPDATE: Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  Alba pompierii au reuşit să intervină repede şi să stingă focul înainte ca acesta să se extindă. Pagubele sunt minore fiind distrusă de flăcări doar uşa de la intrarea în anexa unde se află centrala termică a şcolii. Nu au existat victime umane.

În incendiu au ars cablurile de alimentare cu energie electrică a centralei, deşeuri de material lemnos existent în încăpere, uşa de acces în încăpere şi uşa dintre încăperea centralei şi magazia de lemne. Temperatura dezvoltată de incendiu a degradat circuitele electrice şi electronice ale centralei, precum şi componentele  din material plastic ale acesteia. Datorită intervenţiei prompte, incendiul nu s-a propagat la clădirea şcolii şi la celelalte clădiri învecinate, bunurile salvate fiind aproximate la 700.000 lei. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, datorită  cenuşii şi a jarului  depozitate într-un vas, în interiorul încăperii şi a materialelor combustibile existente în imediata apropiere a acestuia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 30 iunie 2024, în Transilvania și la munte: Caniculă și temperaturi ce se vor apropia de 40 grade Celsius. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA până în 30 iunie 2024, în Transilvania și la munte: Caniculă și temperaturi ce se vor apropia de 40 grade Celsius. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni ANM a emis luni, 17 iunie 2024, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 17 – 30 iunie 2024. Specialiștii ANM anunță […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea