Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Alba din nou în top! Cea mai mare pagubă la Administrația Domeniilor Statului a făcut-o o firmă din județ

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

legume culturaCea mai mare creanţă pe care Agenţia Domeniilor Statului încearcă să o recupereze anul acesta, de peste 225.000 de lei, provine de la societatea Încoronării Vet SRL din judeţul Alba, un cabinet veterinar care a intrat în faliment în ianuarie anul acesta.

Societatea are ca domeniu de activitate cultivarea legumelor şi a pepenilor și a intrat în insolvenţă în 2011, iar anul acesta Tribunalul Alba a admis cererea de intrare în faliment cerută, printre alţii, de ANAF şi ADS.

Agenţiei Domeniilor Statului dă în arendă sau în concesiune terenuri agricole spre a fi administrate de societăţi private.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: O delegație a membrilor Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului Landului Brandenburg, la Sebeș. Au vizitat Liceul Tehnologic, unitate de învățământ profesional dual

Ziarul Unirea

Publicat

în

O delegație a membrilor Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului Landului Brandenburg, la Sebeș. Au vizitat Liceul Tehnologic, unitate de învățământ profesional dual O delegație a membrilor Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului Landului Brandenburg a fost prezentă marți, 14 mai 2024, la Sebeș. Au vizitat Liceul Tehnologic, unitate de învățământ profesional dual. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea