Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

ALBA: Accident rutier soldat cu reținerea unui șofer. A condus băut, a lovit un pieton și a părăsit locul accidentului

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • Un șofer din Baia de Arieș va fi prezentat luni, 29 decembrie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa alcoolului. 

La data de 27.12.2014, orele 1845, poliţiştii din Cîmpeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 75, la km 85, pe raza localității  Bistra, un pieton a fost lovit de un autoturism al cărui şofer a părăsit locul accidentului.

Victima, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Bistra, care se deplasa pe partea carosabilă, a suferit un traumatism cranio cerebral şi o fractură de gambă şi a fost transportat la spitalul din Cîmpeni.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Imediat după sesizare, poliţiştii au demarat activităţile specifice pentru găsirea autorului accidentului iar la scurt timp a fost identificat F.N.C., de 37 de ani, din Baia de Arieş care, la momentul producerii accidentului se pare că era sub influenţa alcoolului.

În urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la spitalul din Cîmpeni unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 28.12.2014, faţă de F.N.C. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca azi, 29 decembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II Pilonul II, beneficiează de la începutul lunii martie, de o măsură inclusă în Planul Național de Redresare și Reziliență și reglementată de Uniunea Europeană. Este vorba desre o majorare semificativă a fondurilor în conturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea