Rămâi conectat

Sport

Al doilea eşec pentru echipa lui Alexandru Kalanyos: CFR Cluj – Unirea Juniors Alba Iulia 4-1 (0-0)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Juniors-CFR Cluj33Campioana judeţului Alba la juniori D, Unirea Juniors Alba Iulia a fost eliminată din etapa zonală a întrecerii juvenile, după ce a pierdut cu CFR Cluj în deplasare, scor 1-4 (0-0). Vizitatorii au reuşit să egaleze la un moment dat, în actul secund, prin Vlad Domşa (golgheterul albaiulian).

Jucătorii antrenaţi de Alexandru Kalanyos au fost învinşi şi în manşa tur, la Drâmbar, scor 1-3 (1-1), singurul gol al albaiulienilor fiind marcat de Andrei Roşu din lovitură de pedeapsă în prima repriză.

Am căzut fizic în ultimele 15-20 de minute, la fel ca şi în jocul tur. Am întâlnit un adversar foarte puternic, superior, foarte bine organizat. Adversarii i-au remarcat pe Andrei Roşu şi Vlad Domşa„, a spus antrenorul Alexandru Kalanyos.

Unirea Juniors Alba Iulia: Ovidiu Lazăr – Andrei Bogdan, Raul Bîrlog, Răzvan Macarie, Iulian Lazăr, Gheorghe Nicula, Vlad Domşa, Andrei Crăciun, David Alexandroaie, Erik Soos, Andrei Roşu. Au mai intrat: Răzvan Muntean Robert Scrobotă. Nu au fost folosiţi  Cosmin Necreală şi Robert Rusa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea