Rămâi conectat

Curier Județean

AJOFM Alba anunţă că angajatorii din Spaţiul Economic European (SEE) oferă, prin intermediul reţelei Eures România, peste 1.500 de locuri de muncă vacante pentru muncitorii români, cele mai multe în Spania

Mondoc Adriana

Publicat

în

Astfel, operatorii economici din Spania angajează 951 de persoane, dintre care 950 de muncitori necalificaţi în agricultură, la cules căpşuni şi un operator centrale electrice.

De asemenea, angajatorii din Germania oferă 454 locuri de muncă (120 curier, 80 personal curăţenie, câte 50 electrician, instalator, lăcătuş şi sudor), cei din Letonia 80 de posturi (câte 20 pentru tencuitor, instalator, zugrav şi lăcătuş mecanic, mecanic auto), în timp ce în Irlanda sunt disponibile 79 de locuri vacante (dintre care 50 îngrijitor persoane, 25 ciontolitor şi 4 cosmetician/manichiurist).

Din datele AJOFM Alba mai reiese că lucrătorii români mai pot accesa 18 locuri de muncă în Malta, 21 în Norvegia, 10 în Polonia, câte cinci în Franţa şi Danemarca, câte trei în Slovenia şi în Suedia, două în Ungaria şi câte un post în Belgia şi Bulgaria.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot solicita detalii la ediul AJOFM – biroul EURES unde consilierul Eures îi poate îndruma, telefon 0742.281887 sau pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea